torsdag 1. april 2010

Vinner av Container & passe slapp Skjærtorsdag ...

Ja, da har jeg trekt en vinner av min siste konkurranse . Og jeg må bare si ....WOW! For det første helt utrolig hvor mange som deltok , og WOW for en sinnsyk jobb!  Vet ikke eksakt hvor mange hundre lapper det ble totalt tilslutt med facebook i tilegg , men det var ikke få...
Men den heldige vinner i denne omgang er :

 Flotte bloggen til LILLE FRØKEN FRYD - finner du HER .
Stor grattis til deg - du vinner en av mine absolutte favorietter som garantert kommer til å bli en av sommerens flotteste kjoler ! Om noen lurer hvilken kjole hun valgte , så var det denne :
Synd at den ikke kommer til sin rett på bildet , men da blir iallefall mottaker glad håper jeg ! Ang det - du kan sende meg en mail på annichedesign@gamil.com , og skriv ned str din :) Grattis til deg ! Til dere andre -det kommer snart ny konkurranse , så følg med !

I dag har det vært en herlig sløvedag !
Vi har kost oss med innesysler - gutta har hatt besøk av kompis og mor & far har fått rydda masse !!
Her i bygda er det Kiwi som nesten allid har åpent - så til lunsj ble det ferske reker og loff , mmmm! Jeg lagde Chilli kaffe - og vil her enkelt vise hvordan :
'
Mine nye favorittkrus, så klart! Også har vi fått inn igjen de nyyyydelige sjokosausene fra Wild Appetite. Denne er med Chili og smaker nydelig !

Både her i huset & på jobben er vi helt avhengige Nespresso kaffe - Og til litt sjokkosmak er det utvilsomt Livanto den beste .
Steam melken og pisk inn sjokoladen , mmmmmmmm!

& til lunsj ferske reker , kan det bli bedre ??? Som jeg sier hjemmeferie , det er GULL! Og for de som lurte - til middag ble det indrefilet av okse , med blomkålpurre , Champignon marinert med balsamikoeddik & jordbær ( mååå prøves) asparges ovnstekte poteter....ZZZzzzz mett nå ja ! Ha en flot dag i morgen gode venner , klem herfra !

9 kommentarer:

Ingunn sa...

Gratulerer til den heldige vinneren! ja å vinne her var jo like vanskelig som å vinne i lotto hehe.. Den chilikaffe høres spennende ut. Kunne tenkt meg å prøvd den. har du noen andre favoritter?

Atelier-Thalia/Galleri-Thalia /Thalias-digiart/Thalias-freebies sa...

Hørtes fantastisk god ut den middagen... Bloggen din har bliit så fin, men du må krympe lengden på headingen bittelitt så alt vises.

H elle K sa...

Hei Anniche.
Så herlig dette høres ut. Godt å høre at du koser deg i påsken. Kos deg videre.
Klem Kristin

~¨Jenny~¨ sa...

Jippi!! Kom akkurat inn og sjekket bloggen min, og der står det at jeg har vunnet!! Er det mulig? ÅÅ så glad jeg er nå!
Tuuusen tusen takk :) Jeg sender deg en mail :)

Påskeklem fra Jenny:)

Gypsy Purple sa...

I wish you a happy and blessed Easter! xx Gypsy Purple

salige lavendel sa...

Har du fått ny header?! Den var tøff :) Jeg får samtidig gratulere den heldige vinneren. Ha en superfin kveld videre.

UNDRING sa...

Gratulerer til den heldige vinner og fortsatt god påske til deg.

Anonym sa...

Gratulerer til den heldige vinner og maten hørtes kjempegod ut. For å være ærlig så må jeg jo si at denne type mat er ikke noen unormal kost i disse tider:-))Dette er hverdagskost i 2010 ;-))))Men noen ganger må en skeie ut litt.

Scrappegal sørlending sa...

Selger dere slike meleskummere også da? hihihi......

Seriale