mandag 26. april 2010

Container Sommer 2010

Først må jeg beklage at det det er litt stille fra denne kanten , men min pc har tatt kvelden ...( shit assa , de lever kun ett år om gangen , og jeg begynner og innse at det er meg det er noe feil med ...!!)
Så inntil jeg får ordna meg , så forblir det nok litt rolig herfra ! Noen har spurt meg om Paristuren , den forvsant nok oppi en stor askesky , men jeg var igrunn overlykkelig over å bli på bakken . Tenk å måtte sitte askefast på en flyplass i en uke , grrr!!!¨

Nok om det , i butikken på Langenes så har vi fått masse deilige sommervarer fra Container ja ! Og de er bare herlige , en salig bladning av romantikk og kule 70 tallsprint , me like !
Her er noen smakebiter :


Ellers fikk vi masse deilige nyheter fra vår nye flotte smykkelevrandør i dag , blant annet disse suuuuperpopulære øredobbene i mange lekre farger som blått , rødt , sort , lilla etc.

10 kommentarer:

Minka sa...

Heisann kjære deg...Kjedelig med turen da, jeg hørte det da jeg var ute å handlet sist hos deg, men du slapp da hvertfall å sitte askefast.. Masse flott dere hadde fått inn, sku så gjerne handlet alt jeg,hihi..Ha en flott uke, klems...(er halveis til neste lønn, og da kommer jeg igjen,hihi)Og igjen som jeg har sagt før, jeg kan ikke få rost nok disse flotte jentene som jobber hos deg!!

huset ved elva-elin sa...

Hei hei :)
Så mye fint du har fått inn.
Ha en fin uke.
Klem fra Elin

borghild sa...

Så mye fint, Anniche! Jeg skjønner jeg burde ta meg en tur innom, det er jo altfor lenge siden nå.
Så dumt med Paris-turen:( Irriterende med slike askeskyer, men det er jo tross alt bedre å være hjemme enn på en flyplass, ja, hvis man skal se det positive i det;)
Blir visst ikke noen dagstur til Ålborg på fredag for meg heller. Hadde gledet meg sååå, men så fant jeg ut for en time siden at det er Store Bededag til fredag - helligste dagen i hele året sikkert! Pokker altså, jeg skal visst bare ikke på dansk shoppetur jeg!:( For jeg gidder jo ikke dra når det eneste som er åpent i hele Danmark er hagesenteret på Bilka (selv om jeg nok kunne brukt litt tid der også:)
Ha en fin uke! Klem B:)

Anonym sa...

Du er så positiv.. tenk se sånn på det mht Paris turen. Jeg hadde vært skikkelig lei meg. Håper dere får mulighet til ny tur ei anna gang.

Nå må jeg snart få tatt meg en tur. Kan bare tenke meg at du har mye flott i butikken din nå..
Ha en herlig dag

Klem Marianne

Fruen sa...

Huff.... så kjipt med turen,vår tur til spania 14 dager røyk også opp i akseskyene :( Barna er super lei seg,dakkars små og sånn som de har gledet seg. Ja disse PCene er ikke til og stole på :( mine tar også ofte kvelden hi hi så du er ikke alene om problemet :)
Jeg vil ut og finne 17 mai anntrekket hos deg,men når jeg setter av dagen til handling...ender det i alt mulig annet :(
Jeg tror jeg må få kjøpt meg et bede surfebrett,så jeg får unna gjort mere på en dag hi hi...
Ellers må jeg si at jeg sigler på masse ting ute hos deg nå,godt for lommeboka at det bare er synet som handler :)
Du må ha en fin dag,og god og se deg igjen her inne i den store bloggverden :):)
Kem fra meg til deg.

Anita sa...

Det er så mye lekkert fra Container!

Jeg lurer på om du har små, lys rosa vaser i butikken din?

Klem Anita

NL sa...

Så mye lekkert!
Kommer de nye Container klærne i nettbutikken også? Håper det ;)

Silje I. sa...

Nå syns jeg absolutt Annas Rom burde vise ting til hjem og hage også. Ikke bare klær og nye leverandører på klær. Vi vil også ha utvalg til hjem og hage, og som kunder søker vi butikker med et godt utvalg.

sylvia sa...

Heisann
Så leit med Paristuren, men det dukker vel opp noe en annen gang.
Så mye lekkert i tøy du har fått. jeg og moren min snakket om å ta en tur og besøke butikken din snart. Må jo få trimmet min nye bil, vettu......
Har du hørt om Hjerte-smykker? det er visst et Norsk design, og jeg har sett de i flere butikker. Synes de paser hos deg også. Check it out! Ellers har søsteren min sin jobb ordnet med hjemmesiden sin nå (Intex) og der finner du vel også masse flott, tenker jeg.

Vaktmästarn sa...

Så underbart vackra kläder! Otroligt inspirerande inför sommaren!

Klem fra Outi

Seriale