fredag 13. november 2009

Trendy på julebord !


Vi har masse flotte klær til julebord ! Denne kjolen er en av mine favoritter , så uendelige vakker !
En etnisk inspirert kjole som kan brukes til både hverdag og fest ! Leggingsen har vi også;)

Supertøff buksedress , her er endel utsolgte str .

En utrolig lekker julekjole med de flotteste detaljer .

Dancing Queen :)

Bolero , mmm så lekker , vi har også skjørt i samme serie . Kjolen er bare så fin , synd dere ikke ser mere på dette bildet ...

Den siste jeg vil vise er denne her , som jeg har i Både kjole og topp! Helt utrolig bra passform :) Tuller ikke når jeg sier at jeg ser 4 kilo slankere ut i denne , hihi!!!

Ha en flott start på helgen alle sammen , her går dagene så i ett at jeg føler det er mandag og fredag hele uken ;) I morgen skal vi 4 jentene fra jobben berike det sosiale med levrandørbesøk etter jobb , for så å ta litt mat og vin , "det liår vi" ( sørlandsk for det liker vi )

9 kommentarer:

Minka sa...

Kjempe fine kjoler.....Er så mye fint atte..
Dere får kose dere masse..
Klem Kristin

Mitt hvite hus sa...

Så mange fine antrekkk.... her er det bare å velge og vrake...
ønsker deg en fin helg:Klem Kerstin

Anonym sa...

Annas rom kan ha mye fint,men overstadig skryt er det ikke ende på.Blir vel noe for mye dette.

UNDRING sa...

wow for noen lekkre plagg. Likte veldig godt buksedrakten. Har lenge tenkt på at jeg skal sy meg en slik, men det er så mange andre syprosjekter som går foran, men en dag...
Ha en strålende kveld

Shabbycharm sa...

HALLO..CONTAINER HAR BARE SÅ SABLA MYE FINE KLÄR. HAR SOLGT KOLLEKSJONER AV DE FÖR. MAN VIL NESTEN HA HELE KOLLEKSJONEN NÅR DET KOMMER. SYNS MYE AV DET DE HAR PASSER BÅDE YNGRE OG ELDRE .
SÅ JEG TROR IKKE DU GJORDE NOE DUMT MED Å BEGYNNE Å SELGE DE KLÄRNE NEI..
KLEM BELLA

Villa Luftslottet sa...

Ok, her var det lekre saker, og da har jeg ikke tid til å sitte her og kommentere altså.....må kikke jeg nå...men ha en herlig søndag da;)
Klem

Sylvia sa...

Hei Anniche
Den nederste kjolen liker jeg best. Vi har en butikk her i byen som har tatt inn fra Container, men jeg tenkte først på deg og din butikk da jeg så tøyet.
Nå har jeg nettopp kjøpt meg ny kjole, fra favorittdesignet mitt (Desigual) så jeg drøyer litt. Trenger bare nye sko. Nå heiv jeg de gamle yndlingsene som var 14 år, hi hi.....MÅ ha nye da, vet du.
God helg i førjulsstria.

Ida sa...

Så mye lekker tøy! Her skal jeg innom å kikke mer...

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Seriale