søndag 19. juli 2009

Vil du være med på jentefest ?

( Fargeglade vaser fra House Doctor , 59,-)
I går samlet jeg jentene til en sommerfest -sommer og sommer kan man vel saktens diskutere , da himmelen var åpen og det styrtet ned! 90 mm klarte den å tømme seg , hehe.....Så det ble dårlig med den planlagte grillingen . Det er da det er kjekt å ha en kokkebror som trør til og hjelper sin kjære søster !

Pyntet bord og klar til fest !

Nye puter , fargene sniker seg inn i heimen ;) Putene får du hos Annas Rom .

Bordet , en liten badekule som bordoverraskelse til gjestene.

Vaser fra bruktbutikken og Hortensia fra hagen ( se forrige innlegg)


Hadde en superduper kveld sammen med jentene , men merker på kroppen at denslags fester ikke er hverdagskost lenger ...."gjesp"
Ha en flott sommeruke alle sammen !!

9 kommentarer:

Randi sa...

Heia...
Årre så fint og kosligt dette bordet var da!!
Sikker på at dette var ein toppers fest:)Ja da må eg sei at du var heldig med kokkebroren din:-))Høyrde på radion at det regner nesten meir opp en ned hos dokker..HUFFA!!!Håper det lettar no da!!
Ha ei fin veke!!Sommerklem frå meg!

Kristin`s lille hjem sa...

Bordet var fint dekket på og jeg er sikker på at festen var toppers :-)Nå krysser vi fingrene for at sommeren kommer tilbake,3 ferieuke jeg har begynt på så nå bør det komme sol, varme. Ha ei flott uke.

LenaS sa...

Å så koselig det så ut...
Regnvær kan faktisk være litt trivelig det også ;)

vi har ikke fått solgt huset enda, men kommer reisende nedover i helgen uten barn for å kikke oss litt rundt. Jeg kikker helt sikkert innom Annas Rom ( må sikre meg noe retro House Doctor hahaha..!..)lørdag eller søndag. Vi har ganske tett program. Det er nemlig titting på eiendommer fra Arendal til Søgne... Så glad for at du har søndagsåpent *smil*

Klem fra Reine i Lofoten

JULIE K sa...

Så vakkert du pynter Anniche. Her føler man seg virkelig velkommen : )

rod i hob sa...

Dette såg fantastisk koselig ut! Synd med regnet, -men heldig med bror som er kokk :-)

Eg håper på fint ver og grilling til helga... Grillen står under tak, men det er liksom litt koseligare å nyta varme sommarkveldar ute...

Ha en fin kveld!!

Linn Anita sa...

Liker veldig godt "hårputene". Også liker jeg godt de runde gammelrosa putene. Har du fortsatt de?

Klem-

På tide å tømme kontoen litt, kjenner jeg!! :) :)

Heidi sa...

Så personlig og fargerikt bord! Det ble nok en super fest! Har vært innom bloggen din mange ganger, men ikke hilst ordentlig på. Synes det var på tide nå;) Kommer igjen fordi jeg synes bloggen din er inspirerende og flott! God sommer videre:)

Tina sa...

Håper dere koste dere rundt det fine bordet, jeg ble så imponert over Hortodensian din (ble det skrevet riktig da...?) den var bare lekker, det er vel en slik som kommer igjen år etter år. Den var bare lekker du! Kos deg videre på slutten av sommeren. Klæm

sinnlighet sa...

Vilket ljuvligt & sinnligt dukat bord!! Önskar att man var gäst!!

Agneta från skånska Österlen

Seriale