fredag 20. mars 2009

Nytt blad ankommet

Nå har 2 utgave kommet :)) For de av dere som ønsker å handle bladet i nettbuttikken vær obs på at porto for kun blad er 60 kr , og at det vil bli omgjort i nettbank, eller dere kan velge forhåndsbetaling , bare se vekk i fra den grunnporto som ligger der :))

Ha en strålende god dag , klem A

7 kommentarer:

Kristins` hjem sa...

Jeg har allerede sikret meg et, det var veldig bra :-) Sånne blader kan man lese om og om igjen og ikke minst studere lenge, for her er det virkelig inspirasjon.

Atelier-Thalia/Galleri-Thalia sa...

Det var helt nydelig Anniche... Et lite kunstverk ang. bilder det bladet der!
Klem fra mamma!

Guttemamma sa...

Hei vennen!!
Tusen takk for go'sakene i posten i dag!! Og du er jo go' , kjempesøt lavendelpose og teen trenger jeg etter en litt for travel uke...tusen takk! Har takk og lov funnet butikk her i byen som sleger baldet og satt meg på reservasjonsliste..:-)
GOd helg til deg, klem

Den gode feen sa...

Hei Anniche, og tusen takk for kjempekos kommentar :) Eg har tenkt på deg i "heile" dag. Eg er nemleg på jakt etter andeføtter støvlettar (brune) og kom til å tenke på at du har skaffa deg andeføtter sjølv :) Vurderte å bestille på nett, men er så usikker på størrelsen. Trur eg bør vente til eg ramlar over ein butikk som selg desse.

ha ei super helg, klem frå Linda

Hanna - Den vita skolan sa...

Här fanns det mycket fint att titta på !
Ha en trevlig helg
Kram

Heidi sa...

Heisann!
Long time no see... Har ikke vært i bloggemodus på evigheter, men nå er jeg på plass igjen (tror jeg..)
Har tenkt oss til vestlandet noen dager nå og håper vi finner tid til en aldri så liten tur innom butikken din. Har ønsket det lenge, og håper at gubben er velvillig....
Kanskje vi ses!

:-)

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社

Seriale