fredag 14. november 2008

Soooofamareritt & Hjem til Jul

* Vet at mange av dere har ventet på mine *bomkjøp* bilder.....& i denne Heimen tar jo ting TID!!! Så uansett ...her er vår bomkjøp sofa .....Joda , sofa er ikke stygg , jeg vet det !! Men greia er at den er ikke oss- så bare si ifra om noen trenger en flott /;O) brun sofa .........
--------------En annen bekjenning som TYNGER mine / ( utolig smale skuldre , thanx m& d ) er at jeg ikke har fått sendt jubileumspakke til dere som vant her tidligere .....dere er såååå ikke glemt , men det er like før nå !!
For noen dager siden kom denne boken i posten :

Veldig flott og tjukk .......HMMM,.... MEG kunne iallefall like den , og for de som måtte være intessert i Lise Septimus Kroghs siste bok , så er http://capris.no/ stedet .
-

alle raude ting er fra annas rom .....som dere ser er blogspot blide igjen (?) og jeg kan laste opp bilder! JEEY ,,,

19 kommentarer:

prinsessa sa...

he he. Hvem har ikke gjort bomkjøp. Jeg kan visst bare se meg rundt og begynne å telle.
Butikken ser så flott ut. Jeg gremmes over jeg ikke har fått vært der enda. Å det hjelper ikke på når en viss venn av meg. (you know who) sier " DEN ER MYE FINERE ENN PÅ BILDENE, Å ANNICHE ER SÅÅÅÅÅÅÅ FLINK TIL Å STILLE UT" Må få tatt med henne på en tur bortover.
Kansje julgegave tur handel hadde vært noe men i fare for at jeg ikke hadde handla noen ting til julegaver og veldig mye til meg selv så er vel kansje ikke det den smarteste tanken. Hadde faktisk ikke turt det. Penger....by by. Pengene brenner i lomma når jeg er inne på interiør butikker. Akkurat som en dritt unge. he he. Ha en fin fredag. Masse gode klemmer fra Elin:O)

Hulda sa...

Så flot den boka ser ut. :) Fine saker du har i butikken også. God helg.

Ida sa...

Søtt med hjertet på klokken! (noe å tenke på..hihi!)

Ville ABOSLUTT ikke kvalifisert sofaen din som ett bomkjøp - da skal du se vår ;-) Hehe, men jeg forstår hva du mener - ting kan være fint - men ikke føles "hjemme" !

Kose deg med helg og god bok :)

Klem

Cathrine sa...

Ja man gjør litt bomkjøp innimellom..Kanskje ikke helt det min mann liker da...Men pytt pytt...Får jo alltids bruk for det en gang....:-)

Men sofaen var kjempefin for å si det..

Ha en kjempefin helg..

Kari - My home is my Castle sa...

Synes sofaen var fin jeg, men vet hvordan hva du mener ;) Har hatt maaange bomkjøp jeg og, men har heldigvis kvittet meg med de fleste nå, trur eg...;)
Prinsessa sier hun gremmes over at hun ikke har besøkt deg i butikken enda..... HVA MED MEG DA !!?? Som bor bare et liiite stykke fra deg....
Får jo nesten vondt her ;)
Men jeg kommer..... snart hihi...Må bare få litt penger først ;)

Ha en fin dag. Den boka så flott ut :))

Klem,Kari

Thalias-sjelerom / Atelier-Thalia sa...

Morn Anniche, kanskje vi skal "prøve" den sofaen hos meg?
Hva ville du hatt i stedenfor der da?
Klem f mamma!

organic-lizzi sa...

He..he..bomkjøp er vel ikke til å unngå til tider..Men går den og irriterer,så få den ut!!
Julebok..den må jeg se på.Capris.no er flittig besøkt.Utrolig bra og effektive..
Håper du fikk med deg award jeg gav deg for litt siden..
Verdens herligste dag til deg&Stooor klem fra Randi

Katarina sa...

Ja er den ikke nydelig den boken?! Har den selv og jeg drømmer allerede om det sorte huset (ligner ett sommerhus). Jeg ville måske ikke ha det slik inni,men det var bare stilig.Klem og god helg :-)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hehe, kven og ein har vel gjort nokre bomkjøp i sitt liv. Eg har litt liggane som eg ikkje veit kor og når eg skal få brukt det.. hehe. Håpløst. :) Men no begynner det å bli betre, sjølv om det av og til blir ting kjøpt i øst og vest :P hehe. Ønsker deg ei flott helg :) Godklem :)

Moderncountry sa...

Hei vennen!!

Såååååå savna deg!! Herlighet, ikke mye vi får snakket om dagen. Men regner med at du fortsatt har nummeret mitt??! Jo, jeg har tenkt på deg, med lekkasje og alt, er alt i orden nå?? Her var det i rykk og napp ser jeg, vi har også hatt problemer med blogspot fordi tele2 intsallerte et filter og dermed ble utestengt fra enkelte sider. Skjønne det det som kan!
Så da var det telenor da, ingen klager så langt..

Så flott det nye skapet ditt er! Grattis og vel fortjent :) Ser ut som det kan romme endel.
Ser febrilsk etter et selv, men helst fransk da vettu. Skal til Lustfyllt før Jul og har fått hint om at der finnes det noen skatter.

Håper du har hatt en GOD UKE og at du har kunnet nyte noen timer med fri denne helgen. Natta vennen!

God klem
Aina

PS: Boka må jeg jo ha, adventskaldeneren var jo topp!

Norah sa...

Vet akkurat hva du mener med sofa-bomkjøp!!! Har en brun Ikea salong her. Vanvittig god å sitte i og og sove i, men jeg synes den er så altfor mørk og stor...Men med 4 "små-tøser" i huset så er jeg mega glad jeg ikke har tatt hjem en hvit iallefall - :-)
Ellers Anniche - er alt vel med deg og dine??

Sylvia sa...

Ikke snakk om feilkjøp da, Anniche! Vi har en seng som jeg sparte lenge til, og så er den utrulig vond å ligge i, selv om den kostet flesk!!!! Vinner jeg i lotto, skal den rett ut, og noe deilig og mykt inn, rett og slett!!

Foreldrene mine kjøpte seg sofa i sommer, som tipper forover. De måtte sage av beina bak (det er helt sant) Trekket er helt løst, og noen sier at putene er punktert. Enda får de ikke ny sofa......Skal høre om mamma vil ha en brun en istedet, jeg! Deres er blågrå, kanskje du vil bytte med henne? He he he......

Guttemamma sa...

Den boken venter jeg på og!!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Den boka ser jo utrolig flott ut da - Capris er et supert sted det, bare trykk på noen taster - vips så er boka i postkassa, er blitt noen bøker derfra det siste året ja...
Hm...sofaen ser jo flott ut den, her har "ting" jeg ikke har vært fornøyd med blitt med ungene da de flytta ut - en super måte å bli kvitt ting på det - men det er vel litt lenge å vente for deg det...

Det skapet ditt er jo bare helt fantastisk...

Ha ei super uke...

Alex sa...

heisann snuppis ;)

Gratulere så mye med ettårsdagen og alt ;)

Ja vi har alle vår bomkjøp ;)

Stooor klem

Gunhild, NO sa...

Alltid så koselig når du har vært innom bloggen min. Takk for vasketips!! Nydelig skap du har fått. Fra RM tenker jeg. Det fortjener du. Du skal vite at jeg har studert butikkbildene dine. Og du skal ikke se bort fra at vi tar en Langenes - tur før jul. Kanskje du har det perfekte speilet til badet :)
Sofaen ble jo fin med alle de lyse putene i.
Jeg planlegger faktisk å ha en stor mørkebrun modulsofa i den nye tv-kroken. Vaxholm fra Ikea. Men den er ikke så billig. Vi får se..
Tenker nok litt annerledes med farger her inne i landet.

Kari - My home is my Castle sa...

hehe...
Ja vi er nesten naboer nå ;)Og jeg lover at jeg snart kommer ut en tur.. Men vi har ikke bil for tiden !!!! Mannen min krasja jo og bilen er nå på reperasjon.. Håper å få den tilbake i denne uka.
Hadde vært såå kos å treffe deg vettu :-)))

De vi kjøpte av flyttet ut i nærheten av dere for en periode, så det er sikkert hun som var innom ja ;)En veldig koselig dame :)
Vi snakkes snart da Anniche ;)
Jobber du hver dag ??

Klem,Kari

Sublim Design sa...

så mycket fint du visar upp här, det där huseti ditt tidigare inlägg, var ju super fint!!!
Grattis till nya bloggen också.
Ha, det så gott:)
/S

Mia sa...

Da jeg leste overskriften her tenkte jeg med en gang at du siktet til de hvite Ektorpene som jeg husker du var litt i tvil om dere skulle skaffe dere... men jeg skjønner at Ektorpene holder fortsatt stand hos dere! Boken Hjem til Jul har jeg bestilt meg nå, etter å ha sett en god del positiv omtale om den. Nå gleder jeg meg bare til den dumper ned i postkassen min.

Seriale