mandag 1. oktober 2007

Tusen takk!

Vil bare takke dere alle så mye for alle de utrolig flotte kommentarene jeg fikk på forrige innlegg. Det var så mange flotte kommentarer , at jeg ble rørt til tårer .
Dere er noen herlige jenter alle sammen som virkelig gir masse av dere selv!
TUSEN TAKK!

Mange av dere spør om mere info og bilder av butikken - og det loooover jeg skal komme. Jeg har bare så lyst å vise litt før og etter bilder ,og har ennå ikke tatt over lokalet.
Skulle ha fått det i dag , men det skal skiftes et vindu til.
Det blir nok litt stillere her fremover nå, da det er undelig masse som skal på plass.
Her svømmer jeg i kasser om dagen , men heldigvis er det en svømming jeg kan like..hihi.
Men kommer sterkere tilbake!
Klem

(Foto:Anniche)

28 kommentarer:

mona sa...

Heisann ! Leste ditt forrige innlegg med stor fornøyelse,må jeg si ! Så koselig å vite hele historien,man står jo selv i dette veikrysset,som du nevner.....så hvor skal man gå ??? Vet ikke enda,jeg......men jeg VET hva jeg vil,og brenner for....det tar bare litt tid...om det i det hele tatt lar seg gjøre :) Gleder meg masse til å følge deg og din store drøm,videre,og vil ønske deg masse LYKKE TIL :) Og tusen takk for fine ord på bloggen min ,ikveld !!

Jorunn sa...

Jeg gleder meg så til å følge deg videre Anniche! Dette klarer du med glans, det er jeg helt sikker på! Vet jo at du er svømmedyktig når det gjelder i kasser med godsaker for innredningsgale damer rundt om i det ganske land ;o)
Kjempelykke til!! Du er supertøff som følger drømmen din!!
Klemmer i natten! Sov søtt!

Anonym sa...

God morgen vennen
Ja det veikrysset kjenner jeg godt. Og jeg er såååå glad for at vi tok til høyre:-) Lykke til med nye lokaler og jeg gleder meg vilt til å se bildene. Ha en knakende fin dag med alle pakkenelikkene dine. God klem fra Cathrine i Tromsø

Anonym sa...

Hei
Gleder meg til å se bildene fra butikken din - litt synd at den er "så langt" unna :-)
Leste det forrige innlegget ditt også - veldig hyggelig og "interessant" lesning. Flott at du følger drømmen din. Du kommer deg nok helskinnet gjennom svømmeturen din. God fornøyelse.
Hilsener fra Therese

Ida sa...

Lykke til med alt som skal på plass og ordnes. :)
Tiden flyr når man koser seg og har det travelt.
God uke til deg.
Klem.

Sylvia sa...

Kjære Anniche. Takk for herlig lesning i forrige innlegget her. Slik er livet...og det er alltid mange valg man vil ta. Jeg går etter magefølelsen, og det stemmer alltid for meg!
"Veien blir til mens man går", heter det jo, og så er det da å finne ut om man tok den riktige veien, eller forsere alle trærne som har fallt ned langs stien.
Jeg ønsker deg lykke til!!! Klem.

Helene sa...

Hei
Jeg har vist missforstått litt; trodde du åpnet butikken 1. oktober, ikke bare overtok lokalene.
Det var derfor jeg tenkte meg innom i høstferien, men jeg skal smøre meg med tålmodighet. Du vet" Den som venter på noe godt..."

Helene sa...

Hei, du søte Anniche.
Nå har jeg lest historien din om hvordan du fant drøme -huset og butikken....og har fått mannen min til å love at vi skal legge turen innom en gang når vi skal på tur...et godt stykke fra Trondheim og ned til deg.....fnis.
Tenk at du har fått det til....en drøm noen av oss andre ikke tør å sette ut i livet....
DRØMMEJOBBEN!!!må det være.
Jeg ønsker deg all lykke med gesjeften...og hvis du klarer å fortsette å gi så mye av deg selv (uten å utslette deg selv) er jeg sikker på at du vil nå langt med butikken.Det at du får hver kunde til å føle seg som din viktigste kunde er et trekk hos deg som mange nok setter pris på , og som desverre er alt for sjeldent i dag.

Så til deg, Anniche må jeg bare si: gratulerer og takk for at du er den du er , som inspiirerer og gir så uendelig mye.

Klem til deg fra Helene

Grip dagen sa...

Jeg er nyskjerrig av natur og fnyser litt av uttrykket "Den som venter, venter somregel på noe godt".
Men det stemmer nok, det de sier...

Venter i spenning på bilder av butikken! Du får stå på og jobbe.

...ooops. Det må visst snart jeg også... Klokka flyr.
Ha det fint!
Marit

sublim design sa...

Vad trevligt det ska bli att få se bilder på din butik.
Jag väntar med spänning:)
Ha, en trevlig vecka!
/S

Kath sa...

Hei. Blir helt rørt jeg av å lese om huset, butikken og drømmen...
Var selv engang der jeg stressa og lurte på hva jeg skulle velge.Tilslutt måtte jeg bare ta en pause og la det som skulle skje - skje...Og det gjorde det, og det til gangs! Nå er jeg i stimen,flyten og aldri hatt det bedre noengang! Fikk den gode følelsen her nå da jeg las innleggene dine,artig ;-)

annmarie sa...

Åh vilken vacker daggstänkt ros. :o)Annmarie

Mia sa...

Otroligt spännande det här måste jag ju säga, ser fram emot att följa din resa! kram

Mia sa...

Kos deg med alt det herlige du skal gjøre nå i tiden framover. For det må da være en herlig tid og en god følelse å realisere noe man har hatt lyst til så lenge. Og jeg gleder meg masse til bilder av det nye lokalet, både før og etter.

Sanna sa...

Svøm forsiktig min venn ! Husk det kan være haier der ute..... Masse lykke til med butikken både "in real life" og på nettet. Dette har du virkelig jobbet for ! Stå på kjære Anniche - vi heier på deg alle sammen og håper på stors suksess ;o)

Valdemarsro.dk sa...

jeg glæder mig til at følge din udvikling i din butik. -og de flotte billeder jeg er sikker på vi får at se ;-) -tak for din kommentar på min side, og rigtig god høst til dig, jeg håber du har tid til også at nyde den :o)

silje sa...

Heisann anniche! Tusen takk for kommentaren du la igjen på sida mi:) Siden jeg er såpass ny i gamet,synes jeg det er veldig stas med kommentarer:) Jeg er jevnlig innom bloggen din,og nettbutikken også! Har lagt link til deg på sida mi,håper det er ok:)

Kreoline sa...

Har lest innlegget ditt fra sist, visste du ville klare det, magefølelse, det er den som gjelder. Å følge drømmen er viktig, da har du det godt. Lykke til videre Anniche, høres spennende ut med butikken, blir også spennende å følge med på innredning, kos deg. PS: pakken kom vel frem, nydelig, tusen takk og du er bare skjønn og snill. Klem fra Mona.

Ellie sa...

Det skal bli spennende å se før-og etter -bilder! Jeg er full av beundring for deg Anniche, som setter drømmen din ut i livet på denne måten. Synes du virker som ei jente med et fantastisk humør, og stor omsorg for menneskene rundt deg, selv for medbloggere som du aldri har møtt "live". Du var en av de første som la igjen kommentar til meg da jeg begynte å blogge, og er alltid så utrolig oppmuntrende! Ville bare takke deg for at du er den du er!

elin1976 sa...

Stakkars Harald mann....Han har fått en homofil kanin oppkalt med sitt navn. he he. Harald er jo et nydelig navn...kongen heter jo også det:O)Du får si at din Harald ikk må ta det så himla tungt, Sånne ferdinanner er jo så søte!
Magneten kjøpesenter skal det være. Å det ligger her vi bor på Å.
Det hadde vært fint om du kunne komme for jeg har stadig mareritt om at det kun er meg og Marit som befinner oss der og at vi må kjøpe av hverandre. he he.
Blir det ikke solgt så fyrer vi det ut på bloggene til salg! Enkelt og greit.
Skal bli spenende å se hvordan det blir og hvordan sånne ting fngerer for dette er jomfrumessa!
Gleder meg til å se bilder men mest til å se butikken live! Må ha visaen då vet du.
Er såååååå glad på dine vegne, jenta mi.
You go girl! Klem :O)

Petra sa...

Hejsan!
Tack själv för alla dina vackra inlägg!

WhiteVintageDreams sa...

Åååh ett stort GRATTIS :)!!! Gud vad kul med en egen butik...så nära oxå :). Ja, tänk vad några små val kan föändra livet ;). Det var verkligen spännande att få läsa din historia!
Hoppas att inredningen av butiken går fort och smärtfritt, så att du kan luta dig tillbaka och bara njuta av at sälja *skratt*.
Lycka till :)!!!
Kramar

chatrine sa...

Jeg gleder meg stort til å se bilder av din butikk!!
Klem fra meg:)

Garden Angel sa...

Tusen takk for kommentaren din på min side. Du har også en koselig blogg her! Fint rosebilde. Kommer innom bloggen din igjen senere. Blir spennende å se fra butikken din også!Hilsen meg:)

Flower Power sa...

Tenker du har det travelt ja! Men det man gjør med glede veier ikke så mye som det man bare gjør av plikt. Selv om det er mye hard jobbing og litt stress enkelte ganger, så er det jo spennende tider du går i møte, og du må jo bare være stolt av deg selv som har turt å ta steget! Du er flink:))
Ønsker deg lykke til, og husk å trå vannet litt innimellom svømmetakene....hihi:) Gleder meg masse til å se bildene fra butikken din etterhvert.
Klem fra Power:))

Emmeline sa...

Så spennende med de kassene og den svømmingen i nye varer...
Det kunne jeg virkelig ha tenkt meg å prøve!!
Lykke til med butikkprosjektet ditt, og du; veldig fin rose på bildet det må jeg bare få si!

Mita sa...

Hei...
Skal si jeg lo godt av kommentaren din ja... "ligger på ladning" er jo helt riktig - det er jo faktisk det de gjør... husker godt da mine to eldste barn var små (de var også tette) da de tok luren sin sammen - jeg datt rett ned i en stol - hærlighet kor godt d va når dæm sov...
Gleder meg til å se bilder av butikken din...

Ha en koselig kveld...

Broarne sa...

Hej igen
Du är nog den första som jagst att jag har ett fint namn :o)
Tack för det det var inte en dag för tidigt. :o)
Annmarie

Seriale