tirsdag 9. august 2011

Falby .


Som sikkert mange vet har Annas Rom agenturet på Falby i det norske markedet, organisert som en egen forretningsenhet. Dette har fått en kjempemottakelse med over 50 forhandlere opparbeidet på ett år. Vi søker nå enda flere butikker rundt omkring i vårt langstrakte land. Gode priser & flotte "krydder"produkter! Vi er opptatt av at det skal være en god geografisk spredning blant våre forhandere.


Om du selv, eller noen du kjenner, har butikk og ønsker å se vårt flotte merke i en butikk nær deg er dere velkommen til å ta kontakt med oss på falbynorge@gmail.com eller ringe oss på 483 24 505 .


I høst presenterer vi en rekke spennede nyheter , og vi har allerede fått stor etterspørsel i Skandinavia på mange av disse !! Blant annet vår nye 50 talls serie som vist på bildet over, blir vist i Trendsonen på Formland , noe vi er veldig stolt av !
Vi kommer også med en helt ny kurvserie i høst , mange flotte kurver til meget gode priser:)
 I tilegg er det flere nye juleprodukter , i både nostalgiske & morsomme design. En av de er designet av en kjent dansk designer , veldig spennende :)7 kommentarer:

Petrine sa...

Falby har så mye fint!
Likte veldig godt 50-talls serien :)

lise sa...

Jeg får vann i munnen her jeg sitter... De der snømennene må jeg i alle fall ha!

"Min" forhandler flyttet langt vekk, og nå vet jeg ikke om Falby-forhandlere i Bergen, men det kan gjerne du hjelpe med?

anneskreative sa...

Håper så inderlig at det snart blir en forhandler i Larviksdistriktet,,,,er så mye koseligere å se produktene i butikk enn på nett.
Lykke til
Anne

Mitt hvite hus sa...

Dette hørtes veldig spennende ut...

Nydelige ting... masse flott..

ha en fin dag

Klemmer o=)

Anette Willemine sa...

SÅ mye fint!

Ønsker deg en glad høstdag!Anette Willemine

salige lavendel sa...

Så flott serie/merke. Likte de enkle i pastellfarger, nydelige!

Berit sa...

Sitter her in the middle of nowhere, venter på vinter og snø- og lurer på om det finnes noen som selger snømannkoppene via nettet?? Finnes det en mulighet, mon tro??

Seriale