torsdag 21. juli 2011

En dag i solen !


Det er alt som trengs for å få oss i sør blid & glad ! I dag hadde jeg en bonus fridag , og endelig smilte solen fra det blå :) Absolutt fantastisk .


Har kost meg i vannkanten , i hagen og med mine kjære selvfølgelig .
I morgen er det flomvarsel så her er jo kontastene store .....godt en vet å sette pris på de små øyeblikk !


Husk konkurransen vår - se innlegg under ! Ha en fortsatt deilig sommer , klem A

4 kommentarer:

stricksonne sa...

ihre bilder sind wunderschön, ich liebe ihre farben und dekoration!!! liebe grüße, angie

JULIE K sa...

Så deilig med sommerkos. Topp her også, fortsatt veldig varmt nå i natt, men regnet kommer vist, da skal jeg holde på inne, blir litt glemt det nå på sommeren : )

Prinsesse Elin sa...

Hei vennen.
Det er så deilig med en slik dag innimellom. Her nede i FALBY huset har vi nå hatt to dager med fint vær ( utrolig nice plass når solen skinner) men i dag regner det
( utrolig nice plass når det regner også)
Jeg trodde rett og slett av Stall melby sin rideleir skulle være ferie men den gang ei. I løpet av de 3 første dagene har ungene og hestene hatt 5 treninger...stakkers hestene er helt kjørt( de er vant med en trening i uken for disse trenerne hjemme, å plutselig skal de trene hver dag) Men det er kos også. Hvis man ønsker det så er det fest i baren hver kveld...he he jeg har klart å styre unna alle kveldene untatt mandag men det spørs hvor lenge det går før jeg havner i baren...hi-hi
I natt satt vi oppe til nærmere 3 å drakk vin å spiste selvrøkt røkelaks ( de som er med er supre på røkelaks)....å sånn går nu dagan.. Kunne vært her for alltid akkurat for øyeblikket :O)
Håper du koser deg hjemme å nyter de dagene med sol.
Tenk på meg når jeg trasker i øs pøs regn oppe på Stall Melby i gjørme til knærne mens jeg leier på en hest som er på randen til sammenbrudd ( datteren er også super sliten)
I morgen er det øvelsestevne og så to dager fri før O store stevne begynner på tirsdag. Snakk om travel ferie... klem:)

joanna:) sa...

Kolorowo jak zawsze,bardzo mi się podoba.Pozdrawiam.

Seriale