tirsdag 29. mars 2011

Vår i luften !

Jeg måtte kaste i håndkle å gå hjem fra jobb i dag , ikke ofte jeg er skikkelig forkjøla - men i dag så så var det den dagen ..... Men det var jo helt feil dag å ligge inne å være syk på ! Ikke at jeg ligger , jeg sitter ;) Men etter å ha sittet og sett på vinduene mine en stund innså jeg at jeg knapt kunne se bakhagen - og dermed hadde jeg ett nytt prosjekt på gang . En vindusvask ble til nye gardiner , og jeg kan igjen se hagen ..


I samme slengen så ble det med meg hjem noen vårlige planter fra ho Anna.

Da jeg var innom butikken - hadde jentene pakket opp nyheter fra Miss Etoil . En av mine absolutte favoritt leverandører :)


Nå må dere alle ha en superduper dag i morgen , nå skal jeg legge meg på lading og forbedring ;)

4 kommentarer:

aMaLiDa sa...

Hadde ikke gjort noe med litt vår i luften her på Averøya heller... Her er alt hvitt og det ser ikke ut til å stoppe med det første...
Men men våren kommer nok og mens jeg venter tråler jeg nettet etter fine blogger å lese :)


Ha en fin tirsdagkveld

Randi

Helene sa...

Hei Anniche
Ikke mye greit å være på jobb når en er skikkelig forkjølet, men det kom jo tross alt noe godt ut av det da;o) Nyvaskede vinduer og nye gardiner er slett ikke å forakte.

Ønsker deg god bedring.

Klem fra Helene

w sa...

Så flotte gardiner:) Og nydelige bilder:)

God bedring:)

Ønsker deg en flott onsdag:)
W

LovisaTendensen sa...

Ikke godt å være forkjølet, litt syk og litt frisk liksom bare hanglete.. men godt å kunne ta det med ro og pleie seg selv da ;)) God bedring ;)

Seriale