torsdag 1. oktober 2009

Nyheter ...


( Nyhet fra Jeanne D`arc Living )

Nyheter er det virkelig mange av her om dagen , og jeg beklager at det er så stille fra meg på bloggen .For de av dere som er på facebook så håper jeg at dere har lyst å adde ANNAS ROM som venn, der kan dere få et stort innblikk i hva vi driver med. Se sidemeny for mere info , evt trykk på bagde !
I det siste har det vært veldig stille fra meg , og når det er stille , så er det fordi det er heilt vilt i butikken . Varene renner inn , både julevarer og nydelige høstvarer . Nye spennende levrandører ( som eks Lene Bjerre mm) fyller opp hyllene våre-
&
nå har jeg fått beskjed om at julekolleksjonen fra Container er på vei , og der er masse spennende , for de som ønSker er snik-titt se her :

Ps , vi sees snart , eller på face ;)

8 kommentarer:

Olstad sa...

Det er gøy når alt det fine kommer i hus. Det er skikkelig mye fine klær i høst synes jeg generellt og vil anta at de merkene du fører er intet unntak.

Ville bare ønske deg en superfin dag.

Kerstin sa...

Så spennende tid dere har nå... med masse herlige fine varer...
Skjønner dete r travle tider ... nyt høstdagene innimellom slagene..
klem Kerstin

Hespe sa...

Heisann!
Travle tider forstår jeg - men åhhh så deilig det må være å ha travle tider i et slikt miljø... :o) Har "adda" meg til Annas rom, så nå er vi "venner" der også...!

Ha en fortsatt travel men herlig dag!

Klem fra Hildegunn

H elle K sa...

Herlig ting du får inn. ha en fin kveld.Klem Kristin

Margrethes hus og hage sa...

Det er spennende med nye ting i butikken. Ønsker bilder av herlighetene :)
Så kjekt at du tar inn L.B der er det mye fint!

Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

Heidi sa...

Ja, er det ikke moro når nye varer kommer. Rene julekvelden spør du meg:)) Jeg koser meg skikkelig da.

Håper du får tid til å nyte noen herlige høstdager også og ikke bare jobber.. Det er så deilig og friskt ute nå når sola skinner så flott.

:-)

Kristin`s lille hjem sa...

Vil tro det er mye å gjøre,men virkelig verd det med tanke på alt det fine som kommer inn og ikke minst at butikken ligger rett i nærheten.Du har virkelig fått inn mye fint,en ønsker seg alt.Synd skaper og krinker og kroker en dag sier "Brems opp".Så nå må innkjøpene planlegges noe.Kanskje jeg skulle bygge ut eller rett og slett begynne å kaste noe hehe. Ha ei god helg. Klem

Tiril sa...

Heisan Anniche,
Det strømmer til med varer hos meg og, men hos oss skal der være kundekveld snart jeg har 25års jubileum på butikken så varer må vi ha, dessuten nærmer julen seg styggelig fort.
Ha en fin søndag.

Seriale