søndag 28. juni 2009

à la francaise

Disse superkule boksene er nå å få tak i hos Annas Rom ! Jeg har lenge vært svak for de selv , og har flere kjøpt for mange år siden ;) Så det er endelig en glede å kunne tilby disse fargeglade boksene i min egen butikk.( ps , har mange flere i butikk !)
*
Ps- en liten oppdatering til mine NETTKUNDER:
Grunnet enormt press i min butikk på Langenes , har jeg blitt nødt å holde sommerlukket nettbutikk frem til 20 august ! Beklager dette så mye , men slik er det når man bor midt i en turistperle!Kurv fra Annas Rom .

Ha en flott start på uken alle sammen !

13 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott at butikken din går så godt! Kan tenke meg at det er mange innom deg nå i sommersesongen! :) De boksene var søte. Flott sykkelkurv også.

Guttemamma sa...

Kjempegøy for deg at det går så bra i "sjappa"...hurra for deg!! Natti natt og god uke og sommer!!
Stor klem fra fan i Drøbak

borghild sa...

Heia snuppa!
Så gøy at det er så mange folk innom!!! Vel fortjent!!:-)
Boksene er artige, har et par jeg også, men tror kanskje jeg må ha en til kakao også (etter at jeg kastet nesquick-boksen fordi den var så stygg, og det er slett ikke praktisk å ha posene stående løst i skuffen med en to-åring som roter rundt:-)
Vi håper finværet fortsetter, vi fant oss så fint til rette på badeplassene i Helleviga i fjor, og da er det jo kort vei innom til deg:-) Men nå må jeg køye, nattaklem fra meg:-)

Kerstin sa...

Så skjønne bokser... men så kjekt at butikken din går så bra da.. Ingenting er bedre enn det...

Ønsker deg en fin uke 0)
Klem O=)

Randi sa...

Takk for besøket hos meg. Ja, skal noe til å få tid til alt. Blogging tar også mye tid, men er jo så koselig og inpirerende. Flott at du rekker å oppdatere siden jevnlig også.

Så fine disse boksene er. Passer venlige servietter i boksen, el må du ha spesielle. Fin ute, så kan vinden suse som den vil.....litt godt i disse dager.

Albertines verden sa...

Heisan! Er innom for å ønske en riktig knallfin sommer til deg. Ettersom jeg ikke har hatt så mye tid til å kommentere på innleggene, og ei heller fått skrevet så mye selv, så da regner jeg vel egentlig ikke med at jeg får gjort så mye fornuftig her inne fremover heller. Men jeg prøver å få med meg innleggene etterhvert som de dukker opp, har prioritert det hos alle, istedet for å kommentere. For da flyr tida avgårde fortere enn svint! For lade opp batteriene innfor høsten, og ha som mål å ikke bli dårligere - helst litt bedre. Så igjen - En skikkelig god sommer til deg; borte eller hjemmeferierende. Stor klem fra Albertine

Funkisvilla sa...

kule bokser de derre!!!1 Selger masse masse av dem selv!! Skal legge en link fra bloggen min til shoppen din. Vi driver ikke nettbutikk og jeg skrev nettopp et innlegg om boskene! kult!

ellers flott blogg!!

klem camilla

Findus sa...

Så bra å høre det går godt ;O) Blir glad av slik , da får netthandlerene ta ferieturen innom deg da vet du ;) Kjempekule bokser, de får nok ben å gå på ;)

Hjerterom sa...

Hei :)

Så tøffe bokser :)
Flott at det går så bra i butikken din !
Ikke så rart eller da,synes den er nydelig men ting for alle og en hver ;)
Dette kan du !


Sommerklem fra Siw

Kreoline sa...

Så kjekt at du har det travelt, på en positiv måte altså, kos deg. Klem fra Mona.

JULIE K sa...

Elsker disse : )

Kristin`s lille hjem sa...

Har kikket på disse boksene i butikken og de er utrolig stilige,plassmangel på kjøkkenbenk til flere ting og da er det for galt å gjemme de bort i skapene. Ha ei flott uke. Klem

Solstad sa...

Ah...nå har jeg sittet og koset meg med bildene fra din herlige butikk....en dag SKAL jeg innom !!! Ønsker deg en god sommer min venn , jeg har begynnt på jobb igjen etter tre herlige ferieuker :)
Ps: har du sendt premien til meg ?? ..må bare spør i tilfelle den har blitt borte i posten. God klem

Seriale