mandag 1. september 2008

back in town ...Ja, da er jeg vel hjemme fra Oslo ....Herremin så sinnsykt det er å stå opp klokken 5 .....Jeg er utpreget B menneske , og blir faktisk FYSISK syk av slike klokkesletter , haha, det er ikke tull!!! Dette begynte i de tidelige barneår , jeg ble kvalm og uggen ( dengang visste jeg jo ikke at det var tilnærmet akkurat som det er å være litt dagen derpå, men for å gi en grundig beskrivelse så er det slik det føles , hihi)
Innkjøpet gikk supert og Annas Lommeboken er inntil videre fullstendig lukket ...
Har kjøpt såååååå mye fint , gleder meg jo allerede til våren nå;)

Her er en smakebit fra det ene showrom , blusen jeg viser her bli å komme nå til høsten også i lys lilla og sort , i tilegg i kjole i sort ( bare så det er sagt , jada .... )
Nå er det natta ( og til alle dere som trofast legger i kommentarer , TUSEN TAKK , en lengre bloggrunde er rett rundt hjørnet !! )

16 kommentarer:

Kari sa...

Jeg er og et utpreget B-menneske...
Og jeg blir og fysisk dårlig når jeg må opp tidlig hehe..

Nå MÅÅ jeg legge meg, for imorgen skal jeg være ett sted klokka 11 hihi... :)
Gleder meg til å se mer av det du har kjøpt. Nyyydelig bluse !!!

Natta

heidi-anitha sa...

Hei Anniche!

For en vakker butikk og blogg du har ! Blir så inspirert og fikk lyst på masse..:) Jeg er helt fersk blogger selv. White vintage heter min blogg. Synes det er veldig koselig å bli kjent med andres blogger, få tips og komme i kontakt med andre som har samme lidenskap for interiør som meg! Jeg er nok ikke så flink enda med bilder og sånt, men øvelse gjør vel mester:). Jeg har vært beundrer av deg lenge, og har fulgt den enorme utviklingen du har hatt de siste 2? årene i nettbutikken din og ellers. Har virkelig så lyst å besøke deg en gang jeg skal nedover den veien. Ønsker deg og dine alt godt! Ha en god dag. Klem Heidi-anitha. White vintage.

Anja Holt sa...

Jeg kjenner til den følelsen... fem om morran? er det ett tidspunkt på klokka det også? ha en strålende dag, gleder meg til å se nyhetene, våren er enda langt unna, først er det lystid!

charm design sa...

Spennende med alle disse nyhetene.Må jo være litt rart å omstille seg til vår innkjøp når alle høst nyhetene er på vei inn.Men sånn er det jo,det må jo kjøpes inn lang tid i forkant.Gleder meg til å se alle nyhetene på nett butikken din.
Ha en fin dag.

Hulda sa...

Så fin den blusen var! Kan tenke meg det blir mye lekkert i butikken framover mot jul. :)

Et spørsmål: vet du når du har Juleboken i butikken?

MissValentin sa...

Så gøy...
Masse fint av det du viser frem der ja :D
Håper du kommer deg igjen ;D
Ha en fin fin dag videre :D

Klemmer fra Melissa

MissValentin sa...

Så gøy...
Masse fint av det du viser frem der ja :D
Håper du kommer deg igjen ;D
Ha en fin fin dag videre :D

Klemmer fra Melissa

Kerstin sa...

Ååå så spennende-... den blusen var helt nydelig... Spare penger, spare penger. HIHIHI!!!

Klem Kerstin

Lynetmor sa...

Hei, jeg er også B menneske og kjenner igjen det du sier så godt! Så fin bluse som kommer inn! Ønsker deg en fin dag :-)

Bak en Sky sa...

hehe....du er bare artig asså!;)Kjenner meg veldig igjen!Man blir faktisk fysisk syk. Det har du helt rett i!!!
Gleder meg til å se hva annet du har funnet!!
stor klem!!

tinemor sa...

Jeg er også meget utpreget B-menneske, så den der "dagen-derpå-form" kjenner jeg alt til!!!
Masse lekkert!

Huset i skogen sa...

Godt å høre at vi er flere! Fem om morgenen...nei, fem er natta det her i huset!
Gleder meg til å se det du har kjøpt inn. Har skjønt at lilla er den store motefargen nå til høsten ja. En fin farge synes nå jeg!
Ha en fortsatt fin dag:)

Mia sa...

Noen morgenmenneske er nok ikke jeg heller, så jeg har full forståelse for din aversjon for å stå opp tidlig, selv om det er for en "god sak". Spennende med høstnyheter... og vårnyheter... Alltid morsomt med en ny årstid og det den innebærer. Jeg for min del gleder meg til den nye "franske" juleboken (jeg regner med at du får den inn i butikken din også).

Anemone sa...

Gleder oss vi også til du får fylt op lageret kan du skjønne...

Anita sa...

Sånn er jeg også, blir skikkelig kvalm og frossen! Største jenta her er akkurat lik! Den blusen var bare såå nydelig, kunne tenkt meg en sånn i lys lilla, men det spørs om den passer lommeboken min akkurat nå;o) Nå skal jeg sy litt før jeg skal på personal møte! Kos deg!

Olstad sa...

Den blusen roper jo line kom å kjøp meg. Gode gud den var lekker.

Seriale