fredag 31. august 2007

Bakedag :)

Klarer liksom ikke helt bestemme meg om jeg skal bli her da, men fortsetter nå å legge inn litt her til jeg vet hva jeg vil ", (og det kan jo ta sin tid, til tross for mitt impulsive vesen ...)

Begge gutta og meg lagde tomatbrød i dag ,vel lagde og lagde , men det er en ferdig pakke fra Møllerens som bare er såååå fantastisk! Nam nam , det må dere prøve .8 kommentarer:

Annettenett sa...

Vær så snill...ta blogspot!!!
Neida, gjør det du liker best, kommentarer får du uansett:-)))
Tomatbrød...høres godt ut ja!

Koselig koselig sa...

hakket du tomatene veldig veldig fint da eller? jeg synes også det er godt med hakket valnøtter i, eller oliven - men det er kanskje mest for voksne. Kunne godt tenkt meg å prøvd mitt eget gulrotbrød også jeg. Jeg bakte forresten lingonbrød som jeg kjøpte melblanding til i Sverige, og tok i ekstra masse frosne tyttebær. Det ble veldig godt synes jeg.

God helg! :)

chatrine sa...

Heisann, se her har du blogg også! Flott blogg det her også:) Du finner vel ut av det til slutt:) Å jeg likte pakken ja, ingen tvil på det!! Det er flere som ønsker seg sånne knagger, kansje jeg må bestille flere etterhvert, så noen heldige får julegave..
Nybakt brød er kjempegodt!! Skulle ønske jeg likte å bake..men..det gjør jeg ikke.. Her i huset så er det mannen som må lage mat..
Du må ha en flott helg!

elin1976 sa...

Synes begge bloggene er fine jeg.
Men gi beskjed når du har bestemmt deg slik at jeg ikke skriver på den som er den gamle. he he.
Går det bra hos dere. Du hadde fått inn så himla mye fint i butikken. Skrev nettopp til Hulda at høsten er tiden for nettshopping. Må liksom ha noe til å se frem tili posten og noe å glede seg til he he. Liker Ainas sine hjerter kjempegodt. Hun er flink.
Her detter det ned med regn og jeg har nettopp funnet ut at Tina har glemt jakka, regntøy, støvler og gymtøy på skolen. Gymtøyet er ikke krise men det andre skulle hun så absolutt hatt her og nå.
Hun er i en periode der hun glemmer alt jeg /vi sier til henne så her er det mye masing nå for tiden.
Glemmer hun tøyet i dag får hun rett og slett gå ned igjen å hente det( 50 meter i luftlinje he he)
Nei nå ble litt om alt og ingenting her fra min side. Brødet ser kjempegodt ut. Jeg baker også men får klar beskjed av de andre at -slike fuglefrø spiser de ikke! Så her går det mye i kjedelig efinbrød. he he.
Ha en super dag, vennen. Klem fra Elin:o)

Hulda sa...

Så artig at du har lagt inn bilder på denne bloggen også. Brødet så veldig godt ut! Likte banneren din kjempgodt! Virkelig stilig. :)

Det er mye enklere å legge igjen kommentarer på blogspot enn på den andre bloggen din.

Emmeline sa...

Halloen Anniche. Jeg blir litt forvirret av bloggsystemet ditt, ser du har nybakt brød her deilig. Kanskje dette er bloggen for oss som er glad i hjemmebakt?? Bare tuller! -Hvilken lønner det seg å følge med på??? Denne eller den andre?
Foreløpig får jeg forsøke å henge med på begge, liker jo ikke å gå glipp av noe vet du!
Klarer imidlertid ikke å legge igjen en beskjed på den andre bloggen din, selv om jeg skriver de berømmelige bokstavene riktig!

Mia sa...

Å vad gott det ser ut, mmmums! kram vännen!

Anna Lisa sa...

Brøda så herlige ut...nammmm... Skulla bakt slike ein dag ja:) ha en fin kveld. Klem

Seriale