fredag 23. mars 2007

Ny blogg!!

Da har det som IKKE skulle skje skjedd. Jeg må si at jeg faktisk er en smule lei meg akkurat nå.... Blogs, som jeg har blogget hos et år er STENGT! Er det mulig da?
Helt uten forvarsel var alt borte......De kan da bare ikke gjøre det!

* Har jo ingen peiling på om de åpner igjen, det tror jeg jammen ikke de vet selv heller.
Føler meg ganske hjelpesløs nå- som og miste lommeboken dette *snufs*
Jeg får ikke engang lagt inn melding til mine lesere.

Ja, ja men her er jeg dog, med blanke ark med fargestifter tel!


30 kommentarer:

Karoline sa...

kjære, kjære anniche. er det mulig??? så kjedelig. du skremte meg skikkelig, for jeg trodde først at du hadde lagt ned bloggen din, men nå fortsetter du jo her. men har alt du har skrevet forsvunnet? det er jo dagboken din! en bør legge den på cd har jeg nå da lært, er jo et koselig minne til en gang. det er bare så kosleig å skrive med deg. jeg er svært travel akkurat nå, måtte bare svare på denne. m¨å på et senter og handle gave ol. og er såå trett etter skidag i strålende sol;-) håper å få lagt ut innlegg i kveld eller ihverfall iløpet av helgen. god helg. masse klemmer fra karoline

Anna Lisa sa...

Huff:( Så uheldig!!! Dette var dumt. Men du får sikkert til en ny fin blogg her inn på blogspot. Håper du får en fin helg. Klem

Mia sa...

Jeg skrev jo akkurat en kommentar i bloggen din, jeg, og den var å se etterpå i bloggen din... Så rart.. Hva skjer nå??? Vel, jeg får bare følge med på utviklingen, jeg... Ingen fare uansett, vi følger deg dit du måtte velge å dra (eller velge å bli...), Anniche!

Karin A sa...

Nej men så tråkigt, ledsamt när det inte fungerar! Jag blev i alla fall glad över din kommentar hos mig. Då ska jag hålla utkik efter de franska korten i din butik!

Trevlig helg och hoppas det löser sig med bloggen!

Timotei sa...

Nei, men, er det mulig? Kan alt bare bli borte da? Skjønner at du er lei deg og frustrert nå ja! Håper det ordner seg. Ha en fin helg tross alt! Husk, det blir som regel en råd!

Ingrid sa...

Jeg kommer inn på den gamle bloggen din jeg, og jeg la nettopp inn kommentar som vises der. Sikkert på at det er så ille som du tror? Håper ikke alt er borte for deg!

Sol sa...

Det er jo helt utrolig!!! Å bare stenge sånn uten videre,uten at en skal få lagret noe av alt en har lagt ut....Hmmmmm, speechless...Må sjekke om den fortsatt er der.Ser at andre har vært inne og lagt inn kommentarer på den....Nei....,jeg kommer ikke inn på bloggen din.Så rart. Uansett,en stor klem fra deg til meg.Håper det ordner seg kjæe deg!

Sol sa...

Eh...det skulle selvfølgelig høre med en r i kjære ;-}

Malinken sa...

Huff og huff, så leit!! Håper det ordner seg på ett eller annet vis, og at du får en god helg tross alt. Trøsteklem. :-)

Hulda sa...

å, SÅ trist! Det må føles helt grusomt å miste alt, alt du har skrevet og ikke minst alle bilder og alle kommentarer fra folk. Så dumt. Du får nok til en fin blogg her på blogger også. Lykke til!

Hulda sa...

Er du sikker på at du ikke kommer inn på den gamle bloggen? Jeg var nettopp inne der, da så alt helt i orden ut. Alt var der. Rart du ikke kommer inn. kan jo hende det bare er et teknisk problem som retter seg. Jeg kom iallfall inn! :)

Kine sa...

Aiaiai, det var ikke bra. Så synd at alt det fine du har lagt ut er borte. Håper at det er som noen sier her, at det kanskje er et midlertidig problem.
Lykke til med ny blogg da :-)
Jeg har lagt ut noen gamle fotografbilder etter min bestemor på bloggen min. Ta gjerne en titt innom for å se. De minner om noen av bildene dine i dokumentarkivet :-)

molly's heaven sa...

Jeg snufser med deg, men vi følger deg dit du går...;) Du får se om du får reddet noe da...Ønsker deg god helg!

Hulda sa...

Har du fått tak i nytt nummer både av Rom 1-2-3 og Lev Landlig? Heldig! :)

Anniche sa...

Hei Hulda:)

Ja, jeg abbonerer på begge;) Fikk faktisk lev landlig på onsdag, og 123 i går! Kanon bra begge utgavene

Takk Alle sammen for herlige kommenarer ...*snufs*

Hulda sa...

Jeg abonnerer også på Lev Landlig, men har ikke fått det, abonnerer også på Vakre Hjem, men de kommer alltid sent til meg. Skal se etter Rom 1 2 3 når det kommer i butikken. :)

Merete sa...

Så utruleg dumt!!! Var innom bloggen din fleire gonger i går, men det var ingenting der, liksom.. Det samme skjedde på Sylvia sin.håpar du får denne til å fungere bedre!! Forferdeleg frustrerande når slikt skjer :o( Håpar likevel du får ei superfin helg i det herlege vårværet..det har vi iallefall her :o) Klemmm

Fru Champagne sa...

Ja, her du jo...Velkommen til blogspot da.
De nye sofane dine var super fine, ble en helt annen stue.God helg!!

monamor sa...

Heia Anniche
følte det samme som deg i går...ble helt satt ut og tenkte...hvordan skal jeg få treffe alle de koselige damene nå da...savnet ble faktisk ganske stort...
Har vært inne på loggen min og skrevet i dag...det har gått bra, men føler meg ikke helt trygg. Så får vi se da hvordan det går. Deg har jeg iallefall funnet igjen... :)

Lille Trille sa...

Uffameg, så kjedelig å miste bloggen sin !

Jeg ville bare gratulere med ny sofa, det ble såå fint. Håper ikke du mistet piffen over alt blogg-rotet. Ønsker meg samme sofa som du har fått, den er bare LEKKER !

Legger ut link til denne nye bloggen din hos meg, er det ok ?

Ønsker deg en fin lørdag.
Klem fra Lille Trille

Hannele sa...

Det kan väl inte vara möjligt?!? Jag skulle bli tokig..

Helle sa...

Velkommen til blogspot, håper du vil trives med det. Likevel veldig kjedelig å miste alt det du har skrevet fra før. Så mye fint du har fått inn i butikken, skal kikke litt nærmere ved anledning. Klem fra Helle

Eva Agnes sa...

Hej Anniche!
Kul att du tycker om min blog och väldigt tråkigt att bli av med den som du har blivit. Utan förvarning. Hemskt.
Förlåt, förlåt för bilden jag har tagit. Jag ska rätta till så att den blir kopplad till dig.
Ha en bra fredag och kramar
Eva Agnes

Eva Agnes sa...

Hej Anna!
Nu har jag rättat det fel jag gjort med dig på min blog. Lite sent, men dock.
Inlägget heter "Rätt ska vara rätt"
Ha en skön kväll
Kram Eva Agnes

Eva Agnes sa...

Tack för besöket hos mig och kul att du tyckte om min historia.
Jag var på en annan av dina bloggar där du vattnade med din stor prins... men där kunde jag omöjligt lämna en kommentar. Jag försökte flera gånger men jag ser inte koden så bra.
Kramar Eva Agnes

moderncountry sa...

Å NEI!!!! Å jeg hadde blitt så lei meg Anniche. Man legger jo så utrolig både energi og tid inn i dette, og det blir jo på en måte en bit av deg selv. Uff, alle de flotte bildene dine og ikke minst alle koselige kommentarer :( Jeg skjønner godt du er lei eller frustrert jeg, klemmer fra meg
Jaja, som du sier, nye blanke ark og fargestifter :) Jeg forsvinner ikke av den grunn, og som jeg ser gjør ikke de andre det heller :) Du er god du vennen, for alltid!!
Ha en hyggelig kveld og tusen takk for lang og koselig mail. Sender deg snart en ny jeg :) Ha det godt snuppeluppa!! ;)

johanna sa...

Men fy vad tråkigt..hur kunde den bara försvinna..hoppas du ändå har haft en bra helg..kramar johanna

katarina sa...

Go kväll Anniche:)
Eg blei så veldi gla då ja såg att du hade vert o kiket på min blogg, du e veldi velkommen:)
Du har en veldig trivsom blogg och jag har förstått att du driver butikk oxå, helt underbara ting i den såg jag:)
Ha en alldeles nydelig kväll

Kram Katarina

Helene sa...

Hei...enn at du har mista bloggen din da.....krise!Det var leit.
Takk for kjempe-koseliog hilsen i pakken min:-)
Jeg var så spent da jeg pakket opp.Måtte bare vise frem tingene til de andre bloggerne..
Gleder meg til du får jule-stæsjet ditt;-)

Klemmer fra Helene

solstad sa...

Heisann. Nå er det en stund siden jeg har vært innom her...og jeg må si jeg fikk meg en liten stuss med det samme, trodde du også hadde lagt ned bloggingen :/ men heldigvis så er du her!
Så dumt at Blogs er stengt....men jeg tror nok du klarer det bra med blogspot også, vi er noen vanedyr ;)
Ønsker deg ei koselig helg....nå skal jeg ha meg ei runde innom Annas Rom :)...men må nok vente på litt mer peng før jeg kan bestille....men jeg må drømme meg vekk litt der inne..... ;) klemz

Seriale