mandag 29. april 2013

Ny uke

Den våren her har jammen flydd , tenk at om en mnd så skriver vi sommer ... Føler liksom at våren må komme først ! Håper det kan bli litt varmere denne uken her . Savner virkelig å kjenne på sol og varme nå ... I går hadde vi oss en kjøretur langs kysten mot Mandal og jeg knipset som vanlig i vei . Tok dette bildet ved Tregde . Og det er like kaldt som det ser ut ;)

 På Annas bugner det av flotte vårvarer på både klær og interiør så anbefaler virkelig å ta turen innom nå ! Vi har også åpent 1 mai 13-17! Ha ei god uke :)


Vår sa du ? 

Godt utvalg av både klær og nyheter på interiør !


Vi må bare innrømme at vi har pittelitt dilla på rosa...


Masse nytt fra Tolix er kommet !!


Ogaå gull .... faktisk litt dilla på det også ja ;) 

onsdag 24. april 2013

Anniche`s Bloppis

Jeg driver jo med Klær og sko ( blant annet ) og klesskapet har en tendens til å bli velfylt .
Derfor har jeg opprettet en blogg hvor jeg legger ut lite brukte klær til en veldig god penge . Jeg linket fra min personlige facebook her om dagen og det var vanvittig respons ...
Derfor er endel utsolgt , men fortsatt noen godbiter igjen , og jeg legger ut varer her hele tiden .
Så det er bare å følge med :)

Du finner BLOPPISEN min HER !


torsdag 18. april 2013

Vårfest i Søgne - Alle klær 20 %

I dag 18 april så har vi 20 % på alle klær hos Annas Rom . Vi har åpent 10-18, håper vi sees.  Vi sender gjerne varer også , men bestillinger må tas per telefon på 924 65 282 :)

Her er noen smakebiter av hva vi har i butikk nå :
















tirsdag 16. april 2013

Er du på Instagram ? Konkurranse på gang !!

Ny instagramkonkurranse ! Du kan vinne gavekort på 500,- Last opp ditt fineste Annas Rom bilde og tagg #annasrom #annaskonkurranse @annasrom . Bildet kan være av både interiør , klær , blomster , smykker etc . Forutsetning er at du har handlet det i vår butikk . Vi reposter 10 finalister og den med flest "likes" vinner ❤Trekning 1 mai . Håper på å få se masse flotte Anna bilder .


Seriale