søndag 24. juni 2012

Sommerens Åpningstider

I morgen starter vi med sommerns åpningstider - og det betyr SELVSAGT utvidede åpningstider . Nå strømmer feriegjestene til bygda vår og det er bare så koselig .


Våre Åpningstider er følgende :

MANDAG 10-18 
TIRSDAG 10-20 
ONSDAG 10-18 
TORSDAG 10-18 
FREDAG 10-18
LØRDAG 10-16 
SØNDAG 13-17 

Varmt velkommen til oss .

mandag 18. juni 2012

Blinkfeber !

Vi opplever skikkelig BLINK feber om dagen ! De kule jeansene flyr ut av butikk og vi har ikke klart å skaffe nok . Nå kan vi glede våre kjære kunder med at vi har motatt ett nytt parti og i tilegg har vi fått inn en ny modell også .




Her ser dere søte Miriam i ny flott Blink modell - buksene er litt lavere på livet enn den forrige modellen og har glidelås . De kule veskene fra Tine K er kommet inn med sort peace tegn. Skoene er fra Debbie . 


Her er signaturmodellen fra Blink - og den kan du også få kjøpt hos oss ! Begge buksene koster 999,-

tirsdag 12. juni 2012

Annas Rom give away hos Frk.B

Jeg har en fantastisk nabo som også har blogg ! Hun får alt frem så vakkert og og skriver så fint . Jeg anbefaler virkelig denne bloggen - gir sinnro og hjertevarme lang vei .

Med sitt gode humør titter hun rett som det er innom butikken - jeg synes det var hyggelig at hun kunne ha en liten give away :

( FOTO : FRK . B  )

BLOGGEN HENNES FINNER DERE HER !

mandag 11. juni 2012

En helg på Instagram !


Har blitt litt hekta på Instagram - lyst å følge meg ? Mitt nick er annalangenes :)
Her er linselusa på fanget mitt fredag .


Koselig lørdagsfrokost med levende lys før vi satte oss i bilen til fjellet .



Her sikrer vi lørdagskvelden for mannen i huset - det beste han vet , en skikkelig indrefilet . Viktig å støtte lokalt og her får man den beste maten i bygda :) 


På vei til fjells ...


Stopp , "minime"mååååå tisse . Dokka ser etter han...


Velplassert på hytta ....konemor lager mat , mens mannen , ja han ser på og drikker litt vin , haha ! 


Jubelen min sto i taket -Først fant jeg bananbugg i butikken , så disse - bringebærpadder . "Minime"- delte gledene med sin mamma . 


Roen har senket seg i fjellheimen ..


Morgenstund har gull i munn ! Deilig kaffe , interiørblad og linselus ...Ja, og digge tøffler . Life is goooood :)



Suleskarvet i dag - der fant vi snøen ...fysj ! 


Hehehe....hyttepotet ! 

På vei hjem igjen ....Setesdalen , så vakker . Mor hengende utav vinduet og knipser i vei - også ble bildet veldig fint på Instagram . 

Kan dere ha en fin start på uken ? klem A

lørdag 9. juni 2012

Hyttekos -ENDELIG !

Åhh ....

dette har vært en uendelig lang , litt slitsom uke ....derfor er det bare så digg å sitte her på hytta ! Fyr i peisen , tente lys og vin i glasset . Ute er det blitt grønt og alt ser litt annerledes ut enn for bare 3 uker siden . Ha en god helg alle sammen!!


mandag 4. juni 2012

Lyst på verdens beste godteri ??

Det er mandag og mandag er jo en deilige dag ! Starten på ei nye uke og mange fine opplevelser i vente :)
Jeg trekker  midnatt 3 stykker som får tilsendt i posten en SUPERGOD pose med våre fantastiske drops . Alt du trenger å gjøre er å sende mail til annichedesign@gmail.com med din adresse. (*mail vil bli slettet etter trekning ! )


søndag 3. juni 2012

Hytte .




De som leser bloggen min , fikk sikkert med seg at vi realiserte vår hyttedrøm i vinter , og hytta har virkelig vært flittig brukt hele våren . Det er bare så fantastisk å komme opp der , og på denne årstiden er det nesten enda bedre . Så stille og fredelig -og duften av ren fjelluft , ubetalelig !


Nå har vi hatt to helger hjemme , og jeg savner virkelig mitt fristed . Huset har jo måtte lide litt for all denne fartingen til fjells , så det var jo godt å få rydda opp litt her hjemme også . Men nå gleder jeg meg virkelig til jeg skal til fjells igjen . Derfor må jeg blogge litt hytte vettu ...

Disse putene er nyheter fra By Nord som kom i vår , og jeg bare elsker de ! Passer helt perfekt i min fargeskala - og motivene me love .


Bordet er fra De Gendt  - trykk på link og kom til facebook siden dems . Vi forhandler de nydelige håndlagde møblene hos Annas Rom . Og de har blitt en stor favoritt blant våre kunder .


Har fått meg ny lampe i stua - bare så fornøyd med den :) 


Naturfølelse råder i stuen .



Disse t-lyslyktene fra Oisoioi er bare så vakre . Det høye lyset er elektrisk - superpraktisk !!


Vårt soverom - sengeteppe fra Tine K .


Utsikten fra soverommet en kveld - så vakkert ! 

Nå må dere ha en fin Søndag alle sammen , her skal det ryddes videre . 

Tanker ..


Mitt favorittrom i vårt hus ble i dag omgjort til skikkelig gutterom , dette bildet er en mammas "foto" av slik det var .. Nå blir det nok stilen litt mere maskulint ! MEN morro blir det :) 


Men dermed begynte jeg tenke på hva ting i mitt hjem .... & her er noen av mine skatter :

Jeg er  er svak for mine vakre glass fra Knapstad - samlingen er stor
 her hjemme , og jeg nyter synet av de hver dag! 


Disse vakre Babushkaene kjøpte jeg av en russisk nonne - de står på i mitt bokskap , og jeg er så glad i dem . De ble kjøpt hjemme i Kristiansand.
 Men jeg har faktisk også ett sett vakre Babushkadukker kjøpt på et marked i St .Peterburg i 94 ...de er det MASSE historie bak , og mange tanker ... 

Estoniaulykken fulgte oss på turen. Vi kom over dagen før. Og mange hjemme var redde for oss ,unge som vi var fikk vi merke frykt av denne opplevelsen på kroppen og ikke minst en 
helt annen tilværelse og IKKE minst utrygghet.

For min del ga reisen til Russland mange inntrykk; følelsen av det å ikke ha mulighet til en annen tilværelse enn den du er inne i ....lenge i meg ! Det å oppleve mennesker som sitter uten bein, foran det helligste, sin kirke i Russland, er ganske sterkt ...! 
Disse menneskene var så sårbare -triste og helt hjelpesløse .
Vesten sine "idotiske" småproblemer satt mitt i sikringsboksen etter å ha opplevd dette....
Disse syn har forfulgt meg hele livet - og jeg lever i den tro at vi kan gi så mye mere  av det vi har - BARE vi våger å åpne opp vårt sinn litt mer. 


Dette ble et litt personlig innlegg fra meg -.. ikke så mange av de på min blogg, da jeg i bunn og grunn prøver å være litt på avstand, men disse bildene bringte frem minner ..... Så her kom hele tankegangen min her i kveld , men det er jo det som er så fint med å blogge .. er det ikke?


fredag 1. juni 2012

Annas Rom & Sommer !

Hei på dere !




Her kommer en liten hilsen og ønske om god helg ..
 En hektisk uke på jobben med MENGDER med nyheter på både klær og interiør . Nå er vi virkelig klar for sommeren -sjeldent har vel utvalget vært bedre enn det vi har i år :) Er du på Sørlandet i sommer håper jeg du har mulighet til å titte innom oss på Langenes ! 

På bildet over ser dere en collage - Blink buksene går som en farsott over Norges land i disse dager , og de flyr ut ! Vi noen få str igjen på lager nå , men venter nytt parti i midten av Juni.


Litt bland drops i dette innlegget - men jeg knipser sikkert 100 bilder hver dag - og mange av de er inspirasjon i min hverdag . Dette så enkelt som min tørstedrikk nummer en om dagen - friskt norskt vann , med isbiter , jordbær , sitron og vannmelon ! Vakkert også , ikke sant ? 



Vi har fått ett nytt FANTASTISK putemerke hos Annas Rom . De er bare så sinnsykt fine , kule tekster og kvaliteten er nydelig . Linselusa er selvsagt med på bildet ..
Bildet over sofaen er forresten fra House Doctor .


Min vakre venninne Karina er den fødte modell for våre klær i butikken , og hver gang hun er innom løper jeg rundt og knipser som en gal !!! Her viser hun stolt frem sin nye kjole fra SQ - ett nytt merke hos oss . 

Den lange kjolen på bysten er også fra SQ .


Her i lekker shortssuit fra Karen By Simonsen .



Denne kjolen er bare ett SYN! Påsydd sjal gjør den helt spesiell .


Vakker kjole fra SQ. Vi har MANGE flotte kjoler hos oss nå , så er du på jakt etten en ny kjole til sommerens festligheter , så bør du ta deg en tur innom oss .


Lekker topp fra Karen By Simonsen . Veldig flatterende over magen .


Vi har fått påfyll av de nydelige duftlysene fra Love is Green - mange nye dufter . Vi har også fått inn igjen de deilige skrubbesåpene i tre forskjellige varianter . Tokyo Jane har vi også stort utvalg av !



Sjekk denne puten da !? For en fantastisk fin tekst .


I vår velværeavdeling er det kommet inn mange nye spennende lipbalmer - og har du ikke prøvd Eos sin shavekrem , så kan jeg anbefale den på det sterkeste . Ett must nå i sommer !!




Lavendel ! Nydelige såpestykker fra Lene Bjerre - perfekte smågaver .


Vi har også fått inn de søte minimuffinsjern- koster 399,- og lager 7 muffins . Finnes også i hvitt . 


Det er jo offisielt sommer i dag - og dette bildet ble knipsa i hagen på morningen . Så fornøyd over at druetreet mitt overlevde vinteren og jordbær  , ja de kan vi snart tre på strå .

Kan dere ha en superduper fin helg ? Og husk Annas Rom har åpent hele helga !
( Lørdag : 10 -16 & Søndag 13-17) 


Seriale