tirsdag 13. mars 2012

Hyttesoverom

Blir mye hytte nå gitt, men håper dere bærer over med meg ! Det er jo så gøy å innrede noe nytt og annerledes .
Jeg facineres også av hvordan hjemmet / hytte skaper seg selv - nesten som om veggene snakker til deg !

Country Corner har kommet med en ny flott serie , og vi har kjøpt oss nattbord og kommode til hytten . Sengetøyet er fra By Nord .


Mangler selvsagt litt pynt her og der , men tror dette skal bli bra . Serien fra Country Corner er virkelig i tiden og har en nydelig "finish" . Kan også skaffes i andre modeller som eks tv benk .


Sengetøyet fra By Nord er bare så deilig og silkemykt i kvaliteten og vi har de fleste motivene på lager hos Annas Rom til enhver tid !

Ha en fin uke videre , klem A

fredag 9. mars 2012

Ny hyttehelg på tapeten !

Beklager at det ble så stille her . Vi hadde en fantastisk vinterferie på hytta forrige uke , men der er det ikke bredbånd eller 3G , og det er i grunnen litt deilig også . Uken her hjemme har vært superhektisk , med masse ACTION i butikken. GØY !

Her kommer ett bilderas fra ferien i vårt paradis : 


Her minstemann sitt rom . Guttene her i huset er jo vokst opp med en mamma i interiørbutikk , så det er jo mulig de er blitt litt miljøskadd , for jeg skal love dere at de vet hva de skal ja ! Haakon har alltid vært glad i rødt og svart og det ville han ha på hytta også . 


Rød Tolix krakk som nattbord & deilig mykt sengetøy fra By Nord .


Morgenstund har gull i munn ...herlig å stå opp . Vi tenner lys og har en god frokost . Disse flotte skjærefjølene har vi i butikken på tre str . Denne fungerer som lysfat , og er KJEMPEstor . 


Å starte dagen med cappucino er herlig , og disse koppene fra Bruka blir det ekstra stas . De er en vårnyhet - og jeg digger de :) 



Wik & Walsøe , alveserien - passer veldig godt på hytten. 


Zzzzz noen late timer på soafen sammen med mine "bebbiser " 


Smegkjøleskapet er kommet på plass, og jeg er bare så fornøyd ! 
Vi er forhandler av disse fantastiske kjøpeskapene. 
Kan fåes i flere størrelse og i mange delikate farger. 




Været vi hadde i vinterferien var bare helt fantastisk ! Noe så herlig - blir glad bare jeg tenker på det . 


Et snikbilde fra baderommet .



Tjorven soler seg på en puff fra By Nord :) 



En sjenk er kommet på plass .


Vi har fått opp noen lifter i stuen , men kun der det er litt innsyn . Jeg elsker vinduene og ikke minst utsikten , så vil dekke til minst mulig . Putene er fra By Nord .




Gjesterom :)


Masse levende lys gir god stemning . Her er de flotte lyktene fra Halvor Bakke .

Måtte jo teste ut påskepynten ....

Ja , det ble litt bilder fra hyttehjemmet - nå gleder vi oss til enda en ny helg der oppe . Her har Hr. Andersen investert i  nye slalomski til mor.... ikke så sikker på at det går bra . Han ba visst om noen som kunne svinge av seg selv , så det sier vel litt om meg.....Seriøst så har jeg knapt hatt slike ski på beina , men det er vel aldri forsent å begynne er det vel ???  Ha en fiiiiiin helg alle sammen , klem A
Seriale