onsdag 22. februar 2012

Cream nyheter i butikk nå !

Nå er det kommet masse nydelige nyheter fra Cream i butikken , og her kommer ett lite utvalg på herlighetene :) 
























søndag 19. februar 2012

Hyttehelg .

Så er vi kommet hjem etter vår første ordentlige hyttehelg ! Jeg hadde overhode ikke lyst å dra hjem i ettermiddag :( Godt det er 5 dager til vinterferie !!


Møbelene våre er laget av en lokal møbelsnekker , og jeg bare ELSKER dem ! Matrialene er gamle stillaser fra Nederland , så det gir dem bare ett helt utrolig kult og røft preg . Møblene kan selvsagt bestilles hos Annas Rom . Innen kort tid for vi opp utstillingsmodellene i butikken også . 



Spisebordet vårt er 150, men har to klaffer på 40 cm som enkelt kan monteres på hver side , hvilket gjør det stort og flott når vi har gjester . Benken som dere ser på det øverste bildet er 130 , og kan da lett skyves under bordet , utrolig praktisk . 



Siden sofaen er såpass stor , har vi valgt et stooort salongbord . Det er 120*120 . Disse salongbordene kan man få på mange mål , og med & uten hylle under. Puffen, printputene og pledd er fra By Nord.



Tv benken fant jeg hos en ny leverandør på messen , og den passet bare perfekt med de de andre møblene . Vi har dessverre ikke plass til å stille ut denne i butikken vår i øyeblikket , men den er bare så kul, og kan selvsagt bestilles gjennom Annas Rom . Det er en mix mellom metall og rustikk treverk . 





Sjekk de kule rene linjene og det røffe treverket ! Jeg er bare så forelsket :) 



Små og store har storkost seg i helgen !! Her er guttene mine på "cafe" med kakao & kjeks i sin snøborg , rett utenfor stuevinduet . BARNEIDYLL:) 



Søte tjorven kosa seg i sofaen med solen som varmet , en riktig glede for en solhungrig Chihuahua;) 

Gleder meg allerede til neste helg med ski, kakao og MASSE nye prosjekter på innredningsfronten . Ha en nydeig start på uken alle sammen :) 

onsdag 15. februar 2012

Med disse bildene fra ny leverandør gratulerer vi vinneren ....


Da har vi trukket ut en vinner av vår VALENTINE konkurranse -


og vi kan glede 

  deg med ...


Bloggen :




At du ble den heldige vinneren av to poser med te / eller kaffe , sjokolade , Love bokstaver, kjærlighet & søt dropseske . Kontakt meg på mail : annichedesign@gmail.com .

På bildene ser dere flere flotte varer som vi har fått fra ny leverandør . Det kom en diger palle derfa i dag  og mere kommer !

( NB , det kan være noen av produktene på bildene
 som vi ikke har dessverre ) 

mandag 13. februar 2012

Valentine Give Away !

I morgen er det VALENTINE og jeg har lyst å gi en av dere en liten gave . 


Ved å dele vår facebook side kan du vinne disse flotte LOVE bokstavene , en gavepakke med  2 poser kaffe & verdens beste sjokolade fra Cemo , samt en søt drops eske og kjærlighet .

DEL VÅR SIDE (trykk link)  https://www.facebook.com/annasrom.langenes
- og oppgi etterpå at du har delt siden på kommentarfeltet i denne bloggen. Du er da med i trekningen!

Når du er kommet inn på vår Facebook side, så deler du vår side med dine venner ved å trykke "DEL" som du finner nederst helt til venstre på skjermbildet/veggen. Skriv gjerne en kommentar til dine venner.

Trekning foretas i morgen kveld !! 

Cecilie Melli

Så er man tilbake fra en super helg og motemesse i Oslo ! Er så takknemlig over alle de herlige menneskene som møter meg på Annas Rom sin vei . Leverandører som man har ett tett samarbeid med , og ikke minst mange flotte kollegaer fra samme bransje , som man kan dele erfaringer med . 

Ei som jeg har utrolig sansen og ikke minst respekt for , er Cecilie Melli . Grenseløs flink og ikke minst banebrytende dame innenfor norsk design .

 Er så stolt over å kunne presenetere hennes produkter hos Annas Rom !

 Bilde fra hennes stand på messen .

Fantastisk søte nøkkelringer til vesker mm . 

Disse er fra hennes aller nyeste kolleksjon , me love ! 


Vi starter uken med å pakke opp mengder med nyheter fra Cecilie Melli -og håper dere vil titte innom oss og se på alt det vakre som finnes !! Klem A


torsdag 9. februar 2012

Vinterdetaljer i mitt hjem ...

Sitter her og tar en pust i bakken innimellom pakking og klargjøring til siste messe for denne gang . Nå er det siste rest av moteuken vi skal få med oss. Gleder meg til å treffe kollegaer og ikke minst min gode barndomsvenninne Christina fra Låvebutikken , og Anne fra Emmas Verden .

La inn litt nye bilder her om dagen , og her knipses jo både her og der innimellom . Så dette blir ett lite innlegg om "vinterdetaljer" i vårt hjem .
For vinter der det virkelig her på Sørlandet , masse snø og klart fint vintervær -

Slik så det ut på morningen her i går ! Vinter er vakkert :) 

Denne er jeg så glad for( julegave )  , og har vært min vintersyssel nummer 1. 


Elsker å ha løkblomster inne på denne årstiden ! Ett håp om vår :) 

 Vinterlys i lyktene .



 Så deilig med det flotte dagslyset som vi har også nå , love it !




 Flott som vinterpynt , søte figurer fra By Nord .

Denne er det beste kjøpet vi har gjort til vårt hjem - og er i bruk hver dag . 

Husk å søk opp Annas Rom på facebook , der er det daglige oppdateringer fra Annas Rom , OG DET VIL GARANTERT BLI SMAKEBITER FRA MOTEUKEN ! Du finner oss HER !


Seriale