onsdag 30. november 2011

JULEKALENDER !

I hele desember vil ANNAS ROM ha en innholdsrik julekalender ! Gled deg :)

Noen dager gir vi deg gode tilbud, andre dager kan det faktisk hende at vi tar på oss nisselua og gir deg en gave -

1. DESEMBER skjuler det seg et utrolig godt TILBUD - og en liten give away:


KNALLFIN DUNJAKKE PÅ KJEMPETILBUD:
Vinteren kommer om du vil eller ei, selv om vi ikke har sett så mye til den ennå.....Og da kan du glede deg over at vi nå selger ut denne supertøffe dunjakken fra Disney til 999,- Førpris 2399 ,- ( årets modell - begrenset antall). I tillegg; - dersom du deler dette blogginnlegget på din blogg, eller på facebook, er du med i trekningen av det flotte NORA SMYKKET på dukken verdi 499,- Skriv i såfall "delt" på innlegget under.

Ha en fin start på desember og denne deilige adventsperioden , klem fra Anniche :)

tirsdag 29. november 2011

Vi deler : ELSE HEGE sine favoritter

Som fortalt i ett tidligere innlegg ønsker vi å dele Annasjentene sine favoritter fra butikken akkurat nå :) Denne gangen er det Else Hege som plukker ut sine favoritter. Vi er nå 10 jenter som jobber hos Annas Rom, og derav med god bredde i bakgrunn, designretninger og naturligvis har vi alle "litt" forskjellig smak. Vi håper at vi med dette kan få vist våre lesere ett større utvalg av alt vi har i vår butikk på over 200m2 !!


Else Heges første favoritt er våre fantastiske TOLIX - stoler. Her ser du en råkul modell med armer og som i tilegg er galvanisert! Da har du et møbel som tåler alt i evig tid. Hun sier at denne er det umulig å bli lei av, og fremhever at den kan man bruke over alt. Til og med kan du ta den med i hagen/terrassen i alt slags vær, altså helt perfekt for vår "hobby"gartner ;) 


"Hobbygartneren " snek faktisk med en ekstra favoritt i disse juletider , og det er denne supersøte stuegrana , helt perfekt til dekor i hjemmet - akkurat nå!


Else Hege er ofte høyt & lavt på jobben og dekorerer med ett stort smil om munnen ! 


ByNord sin julepynt er bare så ny og tøff, og et must denne julen, sier Else Hege og utnevner det som en ny STOR favoritt ! 


- jeg er så glad i Jiedle lampene , og spesielt denne sier hun og peker på denne ynglingslampen! 




Dette flotte skapet fra House Doctor står HØYT på ønskelisten til Jul !



Tilsutt må "æ" jo ha med Maileg avslutter Else Hege . De er jo så skjønne , og perfekt å dekorere store & små sine rom med :) 


søndag 27. november 2011

Adventstid !


Jeg tusler rundt her hjemme , med formen litt på halv åtte , etter å ha klart å pådra meg en lungebetennelse midt i julerushet til ho Anna . Uvanlig nok har det gitt meg litt tid å "pynte" her hjemme , TIDLIGERE enn normalt . 
( bildene er tatt med mobilen , så kvaliten er så som så ) 


Årets adventsstake er uventet av det mere nostalgiske valget . Men det kommer litt av de søte lysene :) Har to gutter på 6 & 7 år , som er der at å lese er superstas , så hva er vel da bedre enn lys med tekst ! 


Ett stemningsbilde fra stuen i kveld ! Hils på Tjorven , vår nyeste lille hund . Hun er bare superskjønn , her velplassert i By Nord riket !  Ute ser dere sjøen hissig , har blåst full storm her i dag , og vi har hatt endel av dagen uten strøm . Men så lenge en har stearinlys og godt humør , gjør jo ikke det noenting . Faktisk litt koselig :) Ønsker dere alle en hyggelig start på uken , klem A

Vinnere av adventskonkurransen

( bildet er lånt av Broste Copenhagen ) 

Tusen takk for alle flotte bidrag til adventskonkurransen ! Dette var utrolig hyggelig , og jeg tror mange av dere også fikk litt inspirasjon !

( bilde lånt av Broste Copenhagen ) 

Guro K var det siste bildet som kom inn , og jammen var det respons på hennes bilde . Stemmene strømmet på , så tydelig at mange likte hennes stil .
Så stort grattis til deg og ditt flotte bilde . Ett gavekort på lys verdi 500 kr er ditt . Nå har jeg jo ingen anelse hvor du bor , så fint om du sender meg en mail på annichedesign@gmail.com .

Guro Sitt vinnerbilde !

Silje ledet stort innledningsvis på facebook , men for at de siste bidrag som kom inn på slutten av konkurransen skulle få være med på lik linje , ble det laget en sluttavstemning her på bloggen. 
Silje får derfor en flott trøstepremie ved å bli en sterk nr 2 ved at vi gir henne 4 flotte adventslys fra Lene Bjerre. 

Gratulerer til dere begge fra Annas Rom!


( Foto lånt av Broste Copenhagen ) 

lørdag 26. november 2011

Kosetid!

Nydelig tid vi er inne i!! Adventstiden:) Startet dagen på en rolig harmonisk måte med fyr på peisen, vakre blomster fra Prestegårdsmarkedet ,en god kopp kaffe og skjønn julemusikk fra anlegget. LYKKE.

torsdag 24. november 2011

Adventskonkurranse , finalister !

Her er de fem finalistene i vår adventsskonkurranse !



Bilde Nr 1 , Nostalgi kombinert med litt natur fra  Mari .

Bilde nr 2 : Fra Guro K har vi også fått en fin blanding av nostalgi med englevinger og natur . Rent & pent ! 


Bilde nr 3 : Fra May Helen , ett veldig moderne og stilrent bidrag ! Ett meget bra foto også.


Fra Silje kommer det to bilder :
Nr 4 som viser adventsdekorasjon close up . Delikat og enkel design.


Bilde nr 5 , Silje fikk utrolig mange "likes" på dette bildet på vår facebook . Og man kan jo skjønne hvorfor , en herlig adventsstemning i denne stuen ! 

Lykke til alle sammen - man stemmer i høyre kolonne i bloggen :) Avsluttes om 2 dager !! 

Klem 

tirsdag 22. november 2011

Lenas Favoritter .

Heretter vil vi presentere våre favoritter fra butikken noen ganger i uken. Vi er i dag 10 jenter som jobber i butikken, og vi har jo alle ulik smak som gjenspeiler bredden hos våre kunder. Derfor er det ekstra gøy å kunne presentere våre absolutte favoritter. Håper det vil være til inspirasjon for deg også.

I dag presenterer jeg Lena sine favoritter akkurat NÅ:


Bildene viser : Lena er ei skikkelig vasedame ! Derfor er det ikke så rart at endel av hennes favoritter inneholder akkuart det . Lilla vase er fra House Doctor .

Mathilde M er fantastiske duftprodukter fra Frankrike. Mange av dere kjenner lukten Marquise, og kanskje har noen av dere en dufte-sten i denne herlige lukten. Nytt av året er at den også er kommet i eau de toilette, og jeg tror Lena ønsker seg denne til Jul. Uansett en fantastisk god duft!

Stor Lykt fra Udesen. Vi har fått inn noen superflotte & digre lykter fra Udesen. Pris fra 700 til 749 kr . Virkelig vakre !!

Anne Black : Dansk kunster som lager den vakreste porselen i enkel og flott design. Vasene er jo "sjokkerende" nok Lena sine favoritter.

Gamle eplekasser , fordi de er bare så kule og kan virkelig brukes til alt , avslutter Lena.

Neste gang er det Else Hege sin tur. Følg med på vår blogg & facebook side.

mandag 21. november 2011

Lysfat

Ser endel av dere legger ut bilder av lysfat , og tenkte jeg skulle dele ett av mine . Dette bildet er forøvrig tatt tidigere i høst , så regner med at julens versjon blir litt annerledes :)


søndag 20. november 2011

Besøk hos On Interiør i Gøteborg .



















Denne uken var vi på besøk hos vår leverandør On Interiør i Gøteborg . En veldig hyggelig tur , 
sammen med andre gode venner fra bransjen. De hadde pyntet så fint og her ble servert både deilig frokost (vår reiserute startet kokken 03.00 på morningen , så det var deilig!) og lunsj.


Masse deilige julegodter ", Det største etasjefatet er forresten bestillt til Annas Rom ...


Stemning med masse tente lys.


Vi var på butikkbesøk hos Haga Hem , butikker som inneholder masse flott fra On Interiør .






Alle bilder over var fra Haga Hem .


To gode venner på tur :) Meg & Christina fra Låvebutikken. Alltid godt å se henne .
Ønsker dere alle en fin søndag , klem .

fredag 18. november 2011

Annas Rom i BOBRA

I morgen kan dere som bor lokalt lese om oss i Bobedre sitt billag i Fædrelandsvennen . Her har dere en link for de av dere som har lyst å lese denne elektronisk :

TRYKK DENNE LINKEN: http://k.fvn.no/bilag/fvn11/ABCenter%20Bo%20Bra/uke46/17Nov/#/1/


Ønsker dere alle en superfin helg :)

torsdag 10. november 2011

Adventsdekorasjon utfordring , bli med !

Jeg ønsker å lage ett flott album på facebook med ADVENTSDEKORASJON inspirasjon til våre følgere . Har du ett fint bilde av den fra i fjor , eller om du har tyvstartet på årets , så sende meg ett bilde på mail: annichedesign@gmail.com . Jeg legger de ut på vår facebook : HER.

(Foto : Broste Copenhagen )


Beste bilde kåres med gavekort på Lene Bjerre lys verdi 500 kr . Håper på mange gode bilder til glede for oss alle := )


(Foto : Lene Bjerre )

Ønsker dere alle , lykke til ! Nb , husk at bildene skal sendes på mail & ikke deles på vår vegg på facebook :)
Da vi har fått så mange nye bilder på tampen , velger vi å trekke ut 5 bilder som går videre til en finale - Det bildet med flest stemmer vinner så .

DET ER DESSVERRE IKKE MULIGHET Å SENDE INN FLERE BILDER NÅ !
Seriale