mandag 31. mai 2010

Bryan & gp helg ..

Heisann alle sammen -

håper dere har hatt en flott helg .

Her har det vært en helskjønn helg med Bryan Adams konsert på fredagen og rolig avsalppet liv på lørdagen med årets gp på tven lørdagen . Moro underholdning er det iallefall :)
Pga streik er det litt stille med varelev. om dagen og det er mye vi venter på - men det er også veldig deilig å få rydde litt opp i butikken . Utvalget skal det iallefall ikke stå på , nå er det utrolig masse flott hos Annas .
Nytt nå er at vi får inn KLÆR FRA CREAM -CLOTHING , og tiltross for streik har de lovet at det skal komme i løpet av noen dager , så vi krysser fingre for det .
Sommerkolleksjonen fra Container har vært veldig godt motatt , og her er ett antrekk jeg selv bare digger :)
Virkelig kule detaljer og fresht design !!

 Jeg er særdeles svak for gamle stoler , boden er full og huset likeså...men altså , de er bare så fine . Denne fant jeg i helgen på låvesalg her i Søgne . Nydelig gammel turkis farge !!
 ( Foto på dette bildet : Anita Knutsen http://fotografspiren.blogspot.com )
Må igjen bare nevne vår utrolig flotte sommerbok "udsigt til sommer " Den er virkelig bare så vakker , og vil grantert gi deg den riktige sommerfeelingen !! Jeg kan iallefall bare drømme helt vekk i denne .
 ( Foto av boken her : Anita Knutsen )
 Det er bare så deilig å kjenne duften av sommer , nå må dere alle sammen ha en fin uke og til lykke med sommeren som står for døren !! Stor klem fra Anniche:)

mandag 24. mai 2010

Skulle være ett lengre innlegg .....


Her har det vært en deilig fridag for mor i huset , og mulighet til å få kjenne på dette deilige været vi har her i sør !! Det er rett og slett bare helt UTROLIG !
Her har vi kost oss med båtliv og grilling ...og det er en hel måned før St. Hans , ikke verst altså.

Dette bildet er av vårt søte engangservise fra butikken som kommer i mange fine FARGER , og muligheten er kopp, tallerken i liten & stor . Da kan grillsesongen bare begynne !

Falby krusene er en enorm suksess hos Annas Rom , og har du ikke sikret deg ett ennå , så bør du ! :)) De er så skjønne og de er artige og matche opp mot hverandre . Og det BESTE , kun 39 per stk!

Skulle lissom legge inn masse bilder i dag jeg , siden jeg endelig hadde fått ny pc og greier ...men nå var det selvsagt noe med blogger , så bildene kommer lissom ikke opp ! Jaja, siden klokken er halv to på natta og jeg begynner å bli småtrøtt , så sier vi heller , so long !Komme sterke tilbake , klem fra Langenes ;))

onsdag 19. mai 2010

Multimedia message

Bloggen er ikke glemt....men med hektiske dager så har det ikke vært rom. Nå tester jeg om jeg får brukt telefon på bloggen. Gjorde jo masse blogg innlegg via min gamle mobiltelefon,men så bytta jeg telefon og dermed ble det problemer. Gode tips mottas med takk. Ps har en sony satio om noen vet råd...? Klem.

torsdag 6. mai 2010

Norgespremiere -boken "udsikt til sommer"

Da er boken her - den er bare så nydelig ! Vi er så stolt over å gi denne boken Norgespremiere , for her er det sommerinspirasjon i hver side. Forfatteren har besøkt flere danske sommerhus , fra lite til stort . Det er mengder med interiør, naturbilder, masse hagebilder , personlig og engasjert ( akkurat som de herlige menneskene bak boken !) oppskrifter og historie .
Hos Annas Rom får du nå boken til introduksjonpris i Norge 349,- Veil 429,-
Sideantall: 228 sider
Mål: 26x25 cm.

HER kan du bla i boken .

I helgen hadde vi en skjønn Danmarkstur - der fikk vi gleden av å låne sommerhuset til forfatterne bak boken , og jeg skal love dere at det var en fantastisk opplevelse .Bilder herfra skal dere få i ett innlegg senere , for det ble tatt mange , her var det stilleben OVERALT :)

Nå litt bilder fra boken :







Seriale