fredag 26. februar 2010

Spisebord gjennom en snørstorm ......

Juhu! Så var det jammen fredag igjen ! Dagene flyr - og det er bra - for da er det sikkert snart vår også! I begynnelsen av mars i fjor synes jeg å huske at jeg kjøpte stemor og satte ut ....ser nok for meg at det kan ta noen uker før det blir aktuelt ennå , haha!! Men vi koser oss inne - og har i kveld fått innviet vårt nye spisebord fra Jeanne D`Arc Living . 
 Bordplaten er laget på 100 år gamle planker - det er bare så stilig! Røft og unikt . Det jeg liker aller best er at det er heltre , og tungt ! Verste jeg vet er slike bord som flytter seg bare du setter ned glasset . Apropo det da , med hundre år gamle planker som bordplate hører det med til historien at bordet er "passe" ujevnt ...hehe, men det er jo endel av sjarmen det!
Her ser dere litt mere av bordplaten . Dessverre litt dårlige kveldsbilder , skal heller få tatt noen i bedre dagslys . Mannen i heimen er også fornøyd med det nye bordet .....men jeg har fått streng beskjed om at det er siste gang jeg bytter ut møbler midt på verste vinteren . Det kan ha en sammenheng med at han måtte bære et par tresetere Ektorp , opp og ned noen trapper hit og dit i går -og bære dette "lette" bordet opp og ned noen nedsnødde såpeglatte trapper. Det å kjøre henger på igjensnødde trange veier var visst heller ikke poppis .....men han var enig i at det ble fint da ;)  Ja , jeg må vel også sende en stor takk til borderen i samme innlegg!!

Det er kommet så masse flotte nyheter på jobben - og jeg er rett og slett bare nødt å slenge inn litt bilder her.

   
 Min kjære gode fotografvenn Anita Knutsen har startet Studio i Gyldenløvsgate 22 - Hun tar virkelig de nydeligste bilder - Nå har hun igjen tatt noen flotte bilder for Annas Rom og nyheter på klær & sko . 
Nettsiden hennes finner du HER 

 
 
Avoca Tunika i bomull , lin og silke 1199,- og lange skinnstøvletter 1499,-

 
Nyyyydelig Container skjørt med de flotteste detaljer 999,- , singlett topp fra Avova  med blondekant og sløyfe 549,- og rosa sko 499,-

 
Superflott Container kjole 999,- og lekre rosa sko 499,-

 
Dette er min favoritt - retro kjole med prikke og et fantastisk snitt . Roberts Radio fra 50 tallet og denne kjolen ....riktig nostalgi! :) Kjolen koster 1099 ,- 

Med disse bildene ønsker jeg dere alle en super helg ! Klem Anniche .

torsdag 25. februar 2010

Takk !

Jeg er helt overveldet - må bare få takke dere alle sammen som har brydd dere og ikke minst tatt dere tid til å skrive om dere og deres erfaringer ! Ja, faktisk - jeg er helt rørt jeg :) Jeg har så dårlig samvitighet , for jeg ville så ha takket dere alle og en personlig , og det kommer , men det har bare ikke vært rom for det de siste dagene her i huset . Ha en riktig flott dag i morgen , klem fra alle oss her hjemme !!!

tirsdag 23. februar 2010

Fortvilet ...

Jeg er ikke den som pleier å være mest personlig på blogg og jeg liker heller ikke å "klage "

Men jeg har en liten skjønn gutt på 4 år som er så plaget med astma på vinterstid etter å ha fått rs virus som nyfødt - På denne tiden av året så sliter han seg gjennom dagene , og er så tappet at mammaen ofte får tårer i øynene . 
 
Grunnen til dette innlegget er om ( det er det sikkert ) flere av dere som har barn med astmatendenser - og hvordan dere kanskje har gode råd som bedrer hostingen og tungpustingen. Moderne hjelpemidler som Flutide og Ventoline hjelper noe, og vår lege er ganske så sikker på at han vil vokse det av seg, men finnes det noen gode "kjerringråd". Skal man la barnet leke ute - mens man samtidig vet at det forverrer, ihvertfall kortsiktig, situasjoen i vintersesongen?



Mange grunner til at vi lengter etter vår, som dere forstår, men tar gjerne imot gode råd fra andre i samme situasjon!:) Klem Anniche .

fredag 19. februar 2010

Herlige fredag !

Jeg er så fan av fredagen !! Makan til flott dag :=) I dag intet unntak . Har akkurat spist en deilig torskemiddag sammen med mine kjære - og nå et deilig vinglass mens vinden uler på vinduene .

 
Min kjære kom hjem med deilige tullipaner - Takk! Du er en knupp! Er så godt med slike optimistiske farger på denne årstiden :) 


 Vi har fått nytt salongbord !! Er så fornøyd . Bordet er selvsagt fra butikken og kan bestilles gjennom Annas Rom .
Flotte detaljer på det :) Og skuffene er enkle , slik at de kan dras fra begge sider , kult!

Denne slanke flotte vasen fikk lov å bli med meg hjem i dag - så nydelig , elsker denne fargetonen som går igjen i hele stuen min . Vasen kommer fra Lene Bjerre .

 
Beklager å bryte harmonien her med  slike bilder , men måtte bare vise dere hvordan det ser ut foran butikken min om dagen !!!

Dette bildet er tatt i begynnelsen av Juni i fjor .....drømme drømme !  Ikke så lenge til da ......

 Inne i utikken derimot - der er det alt annet enn vinter . Dette skjønne serviset i 4 farger er akkurat kommet inn igjen ! Fargen er Rosa , Blå , grønn & gul ( perfekt til påske  ) Prisene er helt fantastiske - fra 39-85,-
Det kommer i stor tekopp som her , krus , frokostfat & skål.

Så skjønn en farge ! Det er ingenting som pasteller i februar ;)

Når vi er inne på RÅÅÅÅSA og prikker , så har vi også fått en serie med løper , duk og putetrekk . Dette er også gode priser på , kun 119,- for putetrekket.

 
Ønsker dere alle en hjertelig god fredagskveld . Klem fra meg .

torsdag 18. februar 2010

Nydelige Cardigans & Nytt JDL blad .

I dag fikk jeg verdens fineste Cardigans til butikken ! Som sukkertøy til mine øyne iallefall. De innholder blant annet Mohair, så det er er den fineste kvaliet .
 
Bruk den gjerne som vårjakke , tung og fin denne her ! Fargen er lys rosa.

 
Her ser dere fargen bedre !

 
Også denne da - Så utrolig nydelig .  Kommer i fargen rosa & Skitten lilla ( ikke beige ) 

 
Fikk det siste nummeret av JDL magasient i dag , meget flott! Og masse vår og påskeinspirasjon . 

onsdag 17. februar 2010

Hjemmebilder i dagslys ....

Det er det jammen ikke ofte jeg kan ta - så når jeg var hjemme med guttene på mandag , knipset jeg litt her og der :)
Min gode venninne Christina på Låvebutikken har et godt utvalg i Green Gate - Jeg elsker Caffe Latte , og disse koppene er veldig gode til det . Christinas blogg finner du HER .

Disse lysglassene bare digger jeg , det er nesten et magiskt lys i de !De kommer fra Tine K . Den søte fyrstikkesken er det mamma som har laget . Hun lager en masse flotte bilder og kort - HER finner du hennes galleri , vel verd et besøk om du liker nostalgiske motiver .


Jeg elsker dette bildet ! Det er fotograf Sol Nodeland  fra Kristiansand som har tatt det - kjøpte det på hennes koslige galleri her i høst . Det symboliserer for meg Annas Rom - skulle tro hun hadde tatt bildet derfra.

 
Noe så vakkert som dagslys ! Her i sør begynner vi å bli veldig lei snøvær , kommer det mere nå så må vi nok gjøre plass inne.......
 

Jeg er  så svak for kunstglass . I Kristiansand har vi Knapstad Glass som tryller frem de nydeligeste kunstverk.
Samlingen øker stadig :)


Jeg har kjøpt meg nytt spisebord fra Jeanne D` Arc Living ....Men det er ikke kommet i hus ennå.
Bordet vi har i dag er fra Bo Consept , et Occa Bord - om noen vil ha det mot å bære det ut fra hjemmet mitt , så er det deres !!Bilder kan sendes på mail , fargen er kirsebær . Det er et supert bord, og veldig praktisk :)

Onsdag , snart torsdag .....dagene flyr ! Det er viktig å nyte de :) Så ja , om Grip dagen er en kjisje - så lever iallefall jeg etter det !

tirsdag 16. februar 2010

Container & Jeanne D`Arc- dobbel lykke !

Har fått mengder med varer i dag - og alt er ikke hoppet opp fra kassene ennå!
Men jeg vet at mange av dere venter på varer fra disse levrandørene , så derfor ville jeg bare gi et lite hint :)
Disse nydelige påske-eggene er nå kommet , wow , de var fine !!!

Pyntehåndkle eller gardin - utrolig nydelig !

Mengder med lekre klær fra Container kom i dag , nå er det bare våren som mangler her i sør ....

Ha en flott dag alle sammen !!

mandag 15. februar 2010

Hei....

Føler ofte jeg gjentar meg selv i både ord og bilder på denne bloggen , og et av de som går igjen er ; Oj , der gikk nå dagene... Slik er det med butikk & familie....
Og det rare er jo at jo flere dager det går siden man blogget , jo vanskeligere er det å finne inspirasjon til noe nytt å blogge om ...rart!
I går haddde vi gjester på middag , 3 retters meny . Jeg elsker å stå på kjøkkenet og kokkelere :) Superhyggelig kveld sammen med gode venner , på menyen var kamskjell , hjort & pannacotta .

 
Litt femenin bordpynt , men med valentine etter midnatt måtte det jo være lov;)


Venter på nytt spisebord fra Jeanne Darc denne uken , det blir spennende ! Men først må vi få ut dette bordet på sikkert 200 kilo .....Vi prøver å gi det vekk til noen som kan løfte det ut ;)
  
Og her ser dere min lille søtmoms som spiser rester av dessert til forkost ;) 


Og dette er mine hjertestener , og jeg er er så heldig og har fått feire morsdag i dag , elsker dere gullene mine ! Dere betyr alt for mamma:)

Ønsker dere alle sammen en flott uke , så skal jeg prøve å være litt mere aktiv ...iallefall masse som skjer på jobben , der raser varene inn!
Seriale