fredag 29. mai 2009

Junigave & litt sommerbilder

( Bilde av mine nydelige pioner som står på stuebordet - hører årstiden til )
Snart skriver vi Juni så det er jo lov å si sommer-og det har vi til fulle her nede i sør nå:)
MAKAN til deilig vær vi har !!!

For et par dager siden annonserte jeg at premien for juni ble annonsert dagen etter ...dessverre ble tiden knapp , men her kommer den !

Denne gangen er premien et nydelig smykke i herlig blåfarge , perfekt til gylden sommerhud. Som vanlig er det de av dere som er følger av bloggen min som er med på trekningen - men for de av dere som legger igjen en hilsen -så blir det et ekstra lodd!!! Håper dere liker premien :)

Har tatt et bilde svært så tilfeldig i sofaen , men slik er fargene i sofakroken i øyeblikket- liker så godt denne pudderrosa fargen.

Denne stolen pusset jeg opp for tre år siden - har blitt tatt frem fra glemselen og satt inn i stuen . Litt sommer denne også;)

Hvit Syrin fra mammas hage , synd de dør så fort inne....

Syriner fra min hage , noe så velduftende og vakkert !!!

Epleblomst i emaljekopp fra bruktlåven .

Ønsker dere alle sammen en flott pinsehelg , klem A

tirsdag 26. mai 2009

Vinn gavekort på 1000 kr !!

(foto -Anita Knutsen , for Annas Rom )

facebook gruppen vår kan du så enkelt som å melde deg inn være med i trekningen på et gavekort på hele 1000,- kr !!! Velkommen som Annas Rom Venn :) Du kan se gruppen ved å trykke HER -

& er du ikke på facebook så husk at jeg hver måned har en trekning her på bloggen blant de som følger meg !! Meld deg på som følger og vær med i trekningen ! Ps, ny premie for juni dukker opp i morgen !!!

Nytt magasin ankommet !






fredag 22. mai 2009

Fotoshoot med Annas Rom

I dag har vært en moro dag ;) Vi har hatt foto"session "med butikken . Den superflinke Anita har tatt bildene , vil du se mere av det hun knipser kan du trykke HER
Her er noen fåååå smakebiter hva som ble tatt:


onsdag 20. mai 2009

Ønsker dere alle en flott fridag i morgen!


Her er lite stemnings bilde fra stuen akkurat nå. Vi venter venner på ost og vin. På bordet står årets første pioner fra Annas Rom. Herlig! Klem

tirsdag 19. mai 2009

En liten luring ....

eg pleier aldri å Blogge barna mine, og dette innlegget blir nok fjernet. Men jeg har så lyst å vise dere han søte fotografen min, Som nå også har begynt en tidlig Blogge karriere. . . Han liker å leke med telefonen min. . . Fikk en telefon fra christina med låvebutikken ikveld, og hun fortalte meg om dette spesielle innlegget. Noen har tippet et bilsete- og ja det er riktig. Vi har kjørt hjem fra Bergen i dag. Og lillegutt rocker i baksetet , mens han tar bilder av beina sine, ha ha ha. Takker på vegne av mini til de av dere som deltok i hans lille konkurranse!



lørdag 16. mai 2009

Hipp Bunad

SNART -17 mai ....
Vi setter oss i bilen i morgen og vender nesen mot Bergen . Det blir spennende å feire dagen der , har aldri vært der 17 mai før ! Jeg må si jeg har store forventninger , hehe, for disse bergenserne i nærmeste familie skryter jo ikke mindre;)

Dessverre er ikke turen bare kos, det er også en begravelse vi skal gjennomføre mens vi er der , min mann manns kjære mormor , men hun ble hele 103 år gammel , så det er jammen ikke verst!¨:)

Jeg sitter her i kveld og lurer på hva jeg skal ha på 17 mai --har jo et skap med et par Container kjoler og det er mulig det blir denne : Fargerik & fresh ....hmm!
Men denne er også veldig søt , og litt 17 mai , med sine blå & hvite striper ....hmm .. ( igjen ! )
Mitt problem er uansett at jeg pakker ALTFORORMYEFORJEGSUGERPÅÅPAKKE....

Greia er nok at slike som meg burde hatt bunad på slile dager ...for noen år siden hadde den tanken vært heeelt absurd , da jeg kunne gå glipp av et nytt plagg i garderoben , men med alderen og hengerumpa så meldte også lysten seg ....på en bunad.
Og skulle jeg ha ville jeg ha hatt en av disse :

( bildet er lånt av tk ) Alle disse er Nordmørsbunader - men jeg liker nok best den til høyre. Jeg er jo opprinnelig fra Møre , så en slik bunad hadde vært koslig å ha her nede i sør .
Her kan du ser bunader som denne

Har du en mening om hav som er Norges flotteste bunad så kan du stemme på det HER

Ønsker dere alle en flott feiring -nå blir dte nok stille herfra til neste uke :) Men vil samtidig TAKKE så mye for alle hyggelige kommentarer jeg alltid får !!! Klem te dere alle fra mæ!!

torsdag 14. mai 2009

Annas Utebutikk.......












Ja, som dere ser så har vi et fantastisk utvalg i hage / og uterom ! Det nå blitt en egen Annas Uterom her på forsiden av butikken .....
Sant skal sies at det krever noen gårunder frem og tilbake , men det er verdt det ! Blir jo så koselig utenfor da :)

søndag 10. mai 2009

Vinner & glade maidager .

Mai er er så uendelig flott , med dens klare , flotte farger ! Det spirer og gror , så fantastisk !!

Sitte på verandaen med siste utgave av "Lev Landlig" en skål med jorbær med Kesam Vanilje ( aldri feil ) og bare nyte livet .

Mmmm, ja så kan man ta seg en tur i hagen og plukke inn litt friske blomster (busker".) om man vil...

Ja, Mai er skjønn det er ingen tvil - og det virker min nye vinner som å være også! Hun er en ny blogger for meg , men det er jo alltid hyggelig! Chattet med Hanne fra Dukkehuset i går kveld , og hun valgte tall uten å vite hva jeg spurte etter ;)
Den heldige er nr 22 på mitt innlegg om Gaven - og selvfølgelig også følger !!
---
AKKURAT PASSE FRØ!
Du kan gleder deg over en ny superflott genser fra Container sin vårkolleksjon!
Til alle dere andre - ikke gi opp , snart nye mulighter - og neste gang så har det noe med smykker å gjøre! Vi har utrolig mange flotte smykker og armbånd i butikken , slik som dette -som er håndlaget i Frankrike .

fredag 8. mai 2009

Velvære i vintage design!

De skjønneste produktene kom til butikken i dag ....( helt av seg selv , haha)
-OGSÅ VIL JEG BARE MINNE OM AT DEN FLOTTE CONTAINER GENSEREN VIL BLIR TRUKKET I MORGEN- SÅ HUSK Å LEGG DEG TIL SOM FØLGER !

torsdag 7. mai 2009

Ei seng midt i hagen

Guttene mine så veldig rart på meg når mor fikk far til å montere en gammel rusten seng midt i hagen ...."å ska vi me den da mamma?" sa han på 4 . Den skal mamma ha blomster & blomsterpotter i svarte jeg ...
Uten noe mere spørsmål om det , så virket det som svaret falt seg naturlig (?) ...
-
et par dager senere kom samme sønn løpende inn på kjøkkenet -
"Mamma, mamma lillebror hopper i blomstersengen din "
Her er iallefall min gamle seng , som jeg er usikker på om jeg skal lakke helt hvit eller bare ha slik ...¨
Med det samme jeg var ute i hagen måtte jeg ta noen bilder på utviklingen på blomstersiden , så her følger noen blomsterbilder ...

På dette siste bildet viser jeg en søt serie i hardplast fra butikken , superkjekt å bruke ute på sommeren , og koslig for barna ! Skulle ha styla bildet litt bedre , hehe, men grunnet vind så fløy alt avgårde ;)
Seriale