søndag 28. september 2008

Familien:)





Har vært det som har stått i fokus denne helgen .
Vi har hatt besøk av min manns familie , og i dag har vi hatt stort familie selskap med deilig fårikålfest . Bordet ble pyntet med Vakre "høst"hortenisa og levdende lys .

På fredag fikk jeg også kjøpt meg nytt kamera , så nå er det full leketid med mitt nye speilrefleks også ... ( Jippi , noe så herlig som å kunne kjøpe noe som man har ønsket seg lenge , er sååå glad at jeg ØNSKER meg ting , ville aldri hatt det slik at alt jeg ønsket meg falt seg rett i fanget !!!)


Nikon d60

fredag 26. september 2008

Nytt!

......så ble det stille herfra igjen engang ja, men det er seg slik at jeg jobber på spreng om dagen , så bloggen kan jeg ikke alltid rekke over :)
I morgen kommer det en palle med varer fra ny levrandør , æ gleder mæ:)












I dag fikk vi også MASSE deilige produkter fra ISABELLA SMITH !! Til og med julelukt på husrengjøring ....

(Foto : lånt av Isabella Smith)

( Foto : Lånt av Isabella Smith )

Vi sees snart igjen , må bare innnom å hilse på .....

søndag 21. september 2008

Det var engang en messe .....

Der dro jeg , min bedre halvdel ..min kjære barndomsvenninne -og hennes halvdel .
Messe for meg og min kjære , er MYE jobb , men det er også en stor porsjon HYGGE , god mat & drikke ...( sene kvelder kan følge med )
Vi møtte Kikki og gemal på dette hotellet , nydelig , og som sagt før , kan dette anbefales.....hehe, men skal ikke gjenta meg selv ( Og det er jo ikke slik at jeg får provisjon ....hehe)



Disse bildene er tatt fra Århus mest fantastiske restaurant L`estragon . Jeg hadde fått gleden av dette stedet flere år siden med min gamle jobb ( fra noen innfødte , hihi ) Og hadde ikke glemt , med noen mailer med SVÆRT så hyggelig betjening fikk jeg reservert plass , BLE så overhode ikke skuffet !!! NYYYDELIG mat , og svært spesielt sted ! ANBEFALES ( !)














*alle bilder viser varer som er innkjøpt til butikken , noen er kommet ,mere kommer ... åh , jeg har verdens BESTE jobb!!!
ENDEL har spurt om BOKSTAVDUKEN i forrige innlegg , og ja , det er en duk , og du kan selvsagt kjøpe den hos meg ....Den er vokset , super prakstisk og NICE!!

i wish u love - prime

Noen som så filmen på NRK 1 ikveld??

Dette er uansett en FANTASTISK sang , se , hør og NYT !!!

fredag 19. september 2008

Bokstavlig talt!!!

-
Såååå ønsker jeg dere selvsagt en Flott Helg!! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer i uken som gikk :) Dere lyser opp hverdagen min , rett og slett!!

onsdag 17. september 2008

Kaffi ?

*Høst - ja , jammen er det høst!
Til og med Dronningen er kommet innendørs ..
.-------------vel , da er det bare en ting å si !-Nyt årstiden , ta deg en god kaffe / elle te - bre pleddet over deg - og ta livet med ro - OG IKKE GLEM LEVENDE LYS!!!!-pst
Synes det siste nummer var veldig fint , og ikke mist stort !! HERLIG!!
Til alle dere som venter på pakkesanger fra moi , ........ kommer snart mine venner !

mandag 15. september 2008

Bling -bling ....

Har fått masse nye FLOTTE smykker med sawrovski krystaller - lekre kjoler / og bluser i silke fra Tine K -OG NYYYDELIGE silketopper/ cardigans i silke/ bomull som vi selger MEGET godt .
I tilegg er det kommet søte nyheter fra mange av våre kjente merkelevrandører !
..................( sooooory dårlig modell , hahaha)

Men her er et knippe bling bilder :













(Alle foto er tatt av en uerfaren Anniche ....hyggelig om du liker de ...)
Seriale