onsdag 26. desember 2007

Fortsatt God Jul


Her er det nyyydelig vær og "fetende" , avslappende dager ....Fikk lurt inn et bilde her, men det var visst nok også , tjohi!

Fortsatt gledelig jul og kos dere masse . Takk til dere som gav meg en utfordring her tidligere, jeg har bare ikke hatt tid å svare på dette.

mandag 24. desember 2007

Glædelig Jul

På TIDE å titte innom her å hilse dere alle SAMMEN en riktig gledelig Jul!
Håper virkelig dere har latt julefreden senke seg rundtomkring i alle deres vakre hjem nå:)
Her har det vært full jobb helt frem til midnatt, men nå er det endelig jul her også!!

Må få lov å takke dere såååå masse for enda et år i bloggverden , jeg koser meg fortsatt med bloggen og håper 2008 blir like hyggelig!
Må også få få takke for alle de fine Julehilsnene dere har sendt meg de siste dagene også-
Dessverre er min pc fortsatt på reperasjon, i tilegg kan jeg ikke laste opp nye bilder på denne jeg låner.... så dette bildet er fra min gamle blogg , og da et bilde fra fjorårets juletre.
I år er det helt annerledes .....har vært på mange skattejakter og funnet MANGE flotte gamle julekuler, så her er glitter , norske flagg og et mere fargerikt tre.

God Jul alle sammen , setter masse pris på dere !!!!!



mandag 10. desember 2007

Pc kræsj....

Ja, så var det min tur til å oppleve at pcen takker for seg ....
Vel og merke er den "Godt brukt" men den er jo bare knappe året da ....buhu!!!I tilegg knerta minien vår, vår nye Tivoli cd spiller her om dagen.... så nå er det hverken julemusikk eller pc i hus.I og med at min kjære Per er på rep, så blir det et mimrebilde fra i fjor .

Mange av dere som leste bloggen min da , vil vel huske denne vakre posen Posidriv sydde for meg . Den er allerde oppe , og jeg er såååå glad i den !!!
(foto:anniche)

I disse dager går jeg forresten og venter på julestrømper fra den FLINKE Metteflette . De blir helt nydelige til småfolkene !! Og Mette , du er en knupp av ei toppers jente , klem til deg ;)
(foto:Metteflette)

onsdag 5. desember 2007

Julens entrè

Begynner så smått å bli litt jul her i heimen også ....(men må innrømme at det går sakte , men det er jo heldigvis lenge igjen ennå;))
Trappen har fått litt pynt , kransen er fra en julemesse jeg var på på for noen helger siden (ja , jeg elsker julemesser ,tjihi)

Ny tuja er det blitt ...den andre jeg hadde døde (?) , nå mangler bare julelysene , så er alt på plass .

Håper dere nyter tiden og koser dere!

søndag 2. desember 2007

Advent!

Endelig !!!
Den forventningsfulle, fantastiske, stemningsfulle måneden DESEMBER !!
Alle hjerter gleder seg , og mitt likseså:) Det er så godt å være mamma, å se de håpefule små med forventninger i blikket ....Eldstemann , ser visstnok ut til å bli like juleentusiast som mammaen , hihi!

I går etter jobben var vi på verdens kosligste julemesse som arrangeres her
Det er en så flott julemesse , med ordentlig nydelig håndtverk ! Og de som kjenner meg , vet jo at jeg er svak for det ! Så her gikk det litt penger ....

Så det ble adventsstake herfra . Kjøpte en dekorasjon fra samme dame noen år tilbake og håpet hun var der i års også ;)
Håper dere alle har hatt en nydelig dag... Klem



Seriale